17.3 C
Trbovlje
sreda, 5. oktobra 2022
ZON.siAktualnoV Trbovljah otvoritev parkirne hiše, ki bo lahko dopoldan testna ploščad, popoldan...

V Trbovljah otvoritev parkirne hiše, ki bo lahko dopoldan testna ploščad, popoldan pa drive-in kino

Po dveh letih od projektiranja in leto dni od prvih gradbenih del bo jutri uradno otvoritev doživela nova parkirna hiša za 155 osebnih vozil. Za podjetje Dewesoft, katerega številke tako zaposlenih kot prometa vsako leto rastejo, bo to izjemna pridobitev, ki pa ne bo namenjena zgolj parkiranju. 

Parkirna ploščad bo služila za testno okolje za preizkušanje funkcionalnosti Dewesoftovih merilnih inštrumentov, z namestitvijo primernih inštalacij bodo poskrbeli, da se bo na ploščadi lahko izvedel tudi kakšen družabni dogodek, morda celo drive-in kino.

Parkirna ploščad bo ponudila prostor tudi sodobni ploščadi za logistične potrebe, ekološkemu otoku ter približno 250 kvadratnih metrov notranjih površin za logistiko, skladišče in priročno delavnico.

Posebnost objekta je njegova lega v zahtevnem območju, dovršena arhitektura ter Rajski vrtovi, ki bodo zagotovo naredili impresiven vtis na obiskovalce.

Dela povezana s parkirno ploščadjo pa se kljub otvoritvi še ne bodo zaključila. V prihodnjem letu planirajo namestitev 66 kW sončne elektrarne ter štiri polnilnice za električna vozila.

V Trbovljah nova garažna hiša in še dve dodatni nadstropji

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Popolna zapora ceste nad Abecedo

Občina Hrastnik obvešča, da bo popolna zapora lokalne ceste LC 122020 HRASTNIK–PRAPRETNO–HRASTNIK na odsek ABCDE–Prapretno–odcep Retje. Zaradi gradnje kanalizacije bo popolna zapora lokalne ceste od...
X