29.5 C
Trbovlje
sobota, 24. julija 2021
ZON.siAktualnoBravo! Dewesoft je zmagovalec slovenskega izvoza

Bravo! Dewesoft je zmagovalec slovenskega izvoza

Trboveljski Dewesoft je zbirko nagrad in priznanj za svoje odlično delo na globalnem trgu danes še nadgradil. Po izboru časnika Finance je postal Zmagovalec slovenskega izvoza.

Nagrado Zmagovalec slovenskega izvoza so podelili danes na 7. konferenci slovenskih izvoznikov, ki se je odvijala na Brdu pri Kranju. Veseli smo, da je nagrada prišla v Zasavje, saj je dokaz, da se da globalno dober posel delati tudi od tukaj.

Orožen: Očitno delamo prav

»Pomembno je zavedanje, da je druga polovica posla narejena na trgu. In Dewesoft je uspešen tudi zaradi svoje močne globalne prodajne mreže, ki sedaj deluje že na vseh celinah. Nedavno smo namreč prodajnega zastopnika dobili tudi v JAR. Investicija v odprtje novega trga znaša vsaj toliko kot razvoj novega izdelka. Nagrada Izvoznik leta nam potrjuje, da delamo prav. In še naprej se bomo trudili, da bomo svoj tržni delež povečevali,« poudarja Andrej Orožen, izvršni direktor Dewesofta. Ob prejemu nagrade pa je Orožen še posebej poudaril pomen dobre strategije, ki jo postavlja dr. Jure Knez, in izjemnih sodelavcev, ki se jim je za trud in energijo zahvalil.

 

Foto: Jana Petkovšek Štakul

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Nastavite budilke! Že jutri prvi zasavski nastop!

Čez nekaj minut se uradno pričnejo Olimpijske igre 2020, ki jih bomo lahko spremljali tudi na nacionalni televiziji. Prvi Zasavec, ki bo nastopil na...