15.2 C
Trbovlje
četrtek, 8. junija 2023
ZON.si1+1=2V trboveljskem vrtcu še en mandat za Bokalovo; bo projekt novega mandata...

V trboveljskem vrtcu še en mandat za Bokalovo; bo projekt novega mandata nov vrtec?

Kot ravnateljica Vrtca Trbovlje je Svet zavoda ponovno izbral Dašo Bokal, dosedanjo ravnateljico.

Na razpis sta se prijavili dve kandidatki, ki sta ustrezali razpisnim pogojem. “Glede na mnenje mandatne komisije, glasovanje vzgojiteljskega zbora in mnenje sveta staršev je Svet zavoda Vrtca Trbovlje za ravnateljico tajno izglasoval gospo Dašo Bokal,” nam je povedala Neli Mišvelj predsednica Sveta zavoda Vrtca Trbovlje.

Bokalova bo konec julija nastopila nov petletni mandat, ko bo najverjetneje v znamenju izvedbe novega vrtca. Že dalj časa tako v vrtcu kot tudi starši opozarjajo na dotrajanost ene izmed trboveljskih enot. Prejšnja občinska garnitura je imela idejo, da bi zgradila novo šolo, ki bi nadomestila Hohkrautovo podružnico in dodala še skupine vrtca. Kot lokacijo so določili območje na Polaju, kjer je država nekoč imela blagovne rezerve. Da lokacija ni primerna za vrtec je prepričan župan Zoran Poznič, saj gre za industrijsko območje in tako išče druge rešitve. Menda naj bi se nagibali k temu, da bi enoto vrtca Ciciban povečali in zgradili dve nadstropji.

 

Kljub vsem planom in projektom, šole na Polaju ne bo!

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

FOTO: Urnebes nad Zasavjem, iskalna akcija za pogrešano v potoku

Iz zagorskega konca poročajo o poplavljenih kleteh, voda ogroža stanovanjsko hišo, v Orehovici je poplavilo cestišče in cesta med Trojanami in Izlakami ne neprevozna. Poplavilo...
X