-- OGLAŠEVANJE --

V spletni goljufiji oškodovana za več 1000 evrov

-- OGLAŠEVANJE --

V minulem tednu so policisti na območju Zasavja, poleg rednih nalog, obravnavali še:

PP Hrastnik

Prijavo kaznivega dejanja v ponedeljek. Neznani storilec je poškodoval vetrobransko steklo prijavitelju. Sledi kazenska ovadba.

Policisti so obravnavali dve manjši prometni nesreči, v katerih so se udeleženci dogovorili o krivdi, zato so policisti odstopili od ogledov. Še ena prometna nesreča, v kateri povzročitelj ni nudil svojih podatkov ali pa obvestil policije in s kraja odpeljal, se je zgodila na parkirišču.

V večernih urah so ustavili voznika, kateremu je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 0,70 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Odvzeto mu je bilo vozniško dovoljenje, sledi obdolžilni predlog na sodišče.

Policisti so obravnavali kršitev javnega reda in miru, v kateri je prišlo do verbalnega spora med najemnikom in najemodajalcem, kar je privedlo še do fizičnega obračuna. Sledi prekrškovni postopek.

Na Novem logu so obravnavali prometno nesrečo na parkirišču, v kateri povzročitelj ni nudil svojih podatkov ali pa obvestil policije o prometni nesreči, temveč je s kraja odpeljal.

Moškemu so zasegli manjšo količino prepovedane droge konoplja, katera bo poslana na analizo. Sledi prekrškovni postopek.

PP Trbovlje

V enem izmed stanovanj v večstanovanjskem objektu na območju Trbovelj se je v ponedeljek zgodil požar. Z do sedaj neznanega vzroka je zagorelo v kabinetu stanovanja, kjer sta se nahajali dve starejši osebi. Slednji sta bili zaradi vdihavanja dima odpeljani v ZD Trbovlje. Policista, ki sta prva prišla na kraj, sta pričela z evakuacijo ljudi do prihoda gasilcev. Gasilci so požar, v katerem je nastalo za več tisoč evrov škode, pogasili. Skupno je bilo iz stavbe evakuiranih okoli 30 ljudi. Poleg omenjenima dvema starejšima osebama, je bila zaradi vdihavanja dima nudena zdravniška pomoč desetim stanovalcem in dvema policistoma. Po prvih podatkih življenje nobene od oseb ni ogroženo. Vzrok za nastanek požara še ni znan in je predmet nadaljnje kriminalistične preiskave. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah dogodka in bodo o vseh ugotovitvah obvestili pristojno državno tožilstvo.

V Trbovljah se je pripetila prometna nesreča zaradi nepravilnega premika voznice osebnega avtomobila, ki je trčila v parkirano vozilo, nato pa s kraja odpeljala, ne da bi ustavila oziroma oškodovancu nudila svoje podatke. Zoper kršiteljico bo izveden prekrškovni postopek.

V dnevnem času je neznanec poškodoval vhodna vrata stanovanja v Trbovljah in s tem lastnika oškodoval za približno 100 EUR. Za neznancem še zbirajo obvestila.

PP Litija

Policisti so obravnavali kaznivo dejanje Velika tatvina, kjer je neznani storilec, v naselju Litija, vlomil v klet stanovanjskega objekta in odtujil orodje. Policisti o tem še zbirajo obvestila, o vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

Kaznivo dejanje Tatvina, kjer je neznani storilec, v naselju Litija, iz osebnega avtomobila odtujil registrsko tablico. Policisti o tem še zbirajo obvestila, o vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

V prometni nesreči je bil samo udeležen voznik osebnega avtomobila. Policisti so ob izpolnjenih pogoji odstopili od ogleda

Obravnavali so dva primera povoženja divjadi.

V torek okoli 6.30 je v naselju Litija prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega avtomobila, voznica osebnega avtomobila in voznica e-skiroja. Do nesreče je prišlo zaradi vožnje po vozišču posebnega prevoznega sredstva (e-skiro). V nesreči je voznica e-skiroja zadobila lahko telesno poškodbo. Kršiteljici je bil izdan plačilni nalog.

Policisti so obravnavali prijavo suma kaznivega dejanja Goljufija, ki je bila storjena v naselju Litija. Policisti o tem še zbirajo obvestila, o vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

Voznik je z vozilom, na relaciji Cerovica-Pustov Mlin, trčil v divjad, policisti pa so ob izpolnjenih pogoji odstopili od ogleda.

V Litiji se je zgodilo kaznivo dejanje Tatvina, kjer je neznani storilec iz osebnega avtomobila odtujil registrske tablice. Policisti o tem še zbirajo obvestila, o vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

Prav tako v Litiji je prišlo do prometne nesreče (oplazenje z vozili), v kateri sta bili udeleženi voznici osebnih avtomobilov, policisti pa so ob izpolnjenih pogojih odstopili od ogleda.

PP Zagorje ob Savi

Na bankomatu na Izlakah je bila najdena gotovina, katera je bila proti zapisniku o najdenih predmetih zasežena. O lastniku še zbirajo obvestila.

Policisti so obravnavali prometno nesrečo z udeležbo divjadi na avtocesti. Udeležencu so izdali obvestilo o odstopu od ogleda.

Sum kršitve Zakona o orožju v Zagorju ob Savi, kjer je bil nevaren predmet občanu zasežen. Po opravljeni analizi, zoper kršitelja sledi prekrškovni postopek.

Obravnavali so kaznivo dejanje goljufije preko spleta, s katero je oškodovanka ostala brez 1.370 evrov.

Še eno kaznivo dejanje spletne goljufije, s katero je oškodovanka oškodovana za več tisoč evrov se je zgodilo v torek. Po vseh zbranih obvestilih sledi kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

Ugriz psa v Zagorju ob Savi, kjer je bilo ugotovljeno, da je pes ugriznil drugega psa. Policisti bodo po vseh zbranih obvestilih izvedli prekrškovni postopek.

Zasegli so prepovedano drogo – sum na konopljo rastlino v Zagorju. Po opravljeni analizi sledi prekrškovni postopek.

Prometna nesreča z materialno škodo se je zgodila v Moravčah. Policisti so udeležencema izdali obvestilo o odstopu od ogleda.

V Zagorju se je zgodila še ena prometna nesreča z materialno škodo. Policisti so udeležencema izdali obvestilo o odstopu od ogleda.

V četrtek so zagorski policisti izvedli tri zasege prepovedane droge na območju Ljubljane. Po opravljeni analizi zoper kršitelje sledi prekrškovni postopek.

Na parkirišču se je zgodila prometna nesreča s pobegom. Policisti bodo po vseh zbranih podatkih izvedli ustrezen ukrep.

Obravnavali so prometni dogodek, pri katerem je zaradi vetra na vozilo padel prometni znak in ga poškodoval.

V prometni nesreči na Izlakah je bil udeležen pes. Policisti bodo po vseh zbranih obvestilih izvedli ustrezen ukrep.

V nedeljo v Hrastniku iskanje pogrešane osebe, izsledili so jo v dveh urah

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Prosto in v celoti obnovljeno 75 m2 veliko stanovanje v centru Trbovelj

Na voljo in vseljivo takoj po podpisu pogodbe je dvosobno stanovanje s kabinetom v Trbovljah, na Trgu revolucije 26.  Družba Spekter oddaja stanovanje v najem...
-- OGLAŠEVANJE --