-- OGLAŠEVANJE --

V Hrastniku danes slavnostni sprejem Darka Jorgića

-- OGLAŠEVANJE --

Občina Hrastnik danes od 18. ure dalje vabi v športni park na Logu na slavnostni sprejem Darka Jorgića, nosilca srebrne medalje z evropskega prvenstva v namiznem tenisu v Münchnu.

Ob Darku Jorgiću, ki je na evropskem prvenstvu dosegel uspeh kariere, bodo Hrastničani z županom Markom Funklom na čelu pozdravili tudi selektorico Andrejo Ojsteršek Urh in Edvarda Vecka, namiznoteniško legendo in častnega občana občine Hrastnik, ter predsednika Namiznoteniške zveze Slovenije Marjana Hribarja.

Jorgić je za Zon.si v nedavnem intervjuju povedal, kako lepo se je vrniti v domači Hrastnik, zato bo danes zagotovo veselo in čustveno!

Program se bo pričel ob 18. uri z nastopom skupine Razvaline, sam sprejem Darka Jorgića pa bo malo po 19. uri. Po sprejemu sledi še razrez torte in zabava s skupino Mambo Kings, še napovedujejo na hrastniški Občini. 

SORODNI ČLANKI:

USPEH KARIERE: Darko Jorgić je evropski podprvak v namiznem tenisu

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Plamen športnih iger je zagorel v Hrastniku

Plazma športne igre mladih so največja športno-družabna prireditev za otroke in mladostnike v Evropi in ponuja priložnost, da se otroci in mladostniki v varnem...
-- OGLAŠEVANJE --