0.4 C
Trbovlje
petek, 8. decembra 2023
ZON.siAktualnoUSPEH KARIERE: Darko Jorgić je evropski podprvak v namiznem tenisu

USPEH KARIERE: Darko Jorgić je evropski podprvak v namiznem tenisu

Hrastničan Darko Jorgić je na evropskem prvenstvu v namiznem tenisu v Műnchnu osvojil srebrno odličje. S tem je dosegel največji uspeh v karieri, postal pa je tudi prvi Slovenec, ki se je prebil v finale evropskega prvenstva. 

V velikem finalu je Darka Jorgića s 4:1 premagal nemški reprezentant Dang Qiu, a v Hrastniku to ni pustilo razoračanja, saj je namiznoteniški igralec kljub vsemu dosegel uspeh kariere. Darko Jorgić, Hrastnik in Slovenija sta s tabo. Že sedaj pa ogromne čestitke za medaljo. Čestitke tudi selektorci Andreji Ojsteršek Urh ,” je že pred tekmo na facebooku zapisal hrastniški župan Marko Funkl, po tekmi pa so tudi na Občini Hrastnik na facebooku zapisali, da so ponosni na uspeh Jorgiča in selektorice Andreje Ojsteršek Urh, ki prav tako prihaja iz Hrastnika. 

Z Jorgičem smo se sicer o njegovih pripravah na evropsko prvenstvo pogovarjali po vrnitvi s sredozemskih iger, kjer je slovenska reprezentanca ubranila zlato izpred štirih let. Intervju z njim lahko preberete s klikom na spodnjo povezavo. 

SORODNI ČLANKI:

Darko Jorgić: “Vedno je lepo priti domov v Hrastnik”

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Župan zahteva ukrepe, sicer bo predlagal razrešitev direktorice

Da je stanje resno, so bili tokrat več kot enotni vsi svetniki zagorskega občinskega sveta. Stanje v ZD Zagorje je vse slabše, javnost pa...