27.7 C
Trbovlje
ponedeljek, 16. maja 2022
ZON.siAktualnoTrije mladoletniki v Trbovljah kar samovoljno prestavili prometno signalizacijo

Trije mladoletniki v Trbovljah kar samovoljno prestavili prometno signalizacijo

Minuli konec tedna so hrastniški policisti obravnavali prometni nesreči in posredovali pri nedostojnem vedenju, trboveljski v primeru dveh požarov in prestavitve prometne signalizacije in zagorski ob glasni glasbi, medtem, ko je za litijske može postave vikend minili v znamenju velike tatvine.

To je le del izmed intervencij policistov, ki so jih izpostavili med njihovimi rednimi delovnimi nalogami.

Na območju Hrastnika v dveh nesrečah za 6 tisoč evrov škode

Cesta na odseku Hrastnik – Zidani Most

V petek, 14. januarja, so bili okoli 10.30 uri policisti obveščeni o prometni nesreči v Hrastniku. Ugotovljeno je bilo, da je voznica osebnega vozila izgubila oblast nad vozilom ter trčila v bankino. V nesreči se je voznica lahko telesno poškodovala, na vozilu pa je nastalo za okoli štiri tisoč evrov materialne škode. Istega dne pa je nekaj pred 15. uro prišlo še do oplazenja vozila pri prehitevanju na odseku Hrastnik-Zidani Most. Na obeh udeleženih vozilih je nastalo za okoli dva tisoč evrov materialne škode. Včerajšnji pozen nedeljski večer je obiskovalcu, ki je prišel v goste in se nedostojno vedel, prinesel globo.

V Litiji prometna nesreča in sum glede velike tatvine

Policisti Policijske postaje Litija so bili obveščeni o sumu kaznivega dejanja “velika tatvina” – po zbranih obvestilih bo sledila kazenska ovadba na Okrožno državno tožilstvo. V petek pa so obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo in ob izpolnjenih pogojih odstopili od ogleda.

Na trboveljskem območju dva požara, mladoletnikom napoti prometna signalizacija

V petek v večernem času so bili trboveljski možje postave obveščeni o požaru lesene vrtne lope na Hohkrautovi koloniji v Trbovljah, ob katerem je nastala materialna škoda v višini približno 1.500 evrov. O vzroku požara, ki so ga pogasili trboveljski policisti, še zbirajo obvestila.

V soboto dopoldan je 21-letnik na bencinskem servisu v Trbovljah zaradi nepravilnega premika z vozilom trčil v parkiran osebni avtomobil in povzročil za okrog 200 evrov škode. V večernem času istega dne so bili policisti obveščeni še o požaru “žive meje” iz cipres ob stanovanjski hiši v Trbovljah. Požar so pogasili gasilci, vseeno pa je pogorelo približno pet metrov omenjene ograje.

V nedeljo zvečer je do policistov prišlo še obvestilo, da so neznanci premaknili prometno signalizacijo delne zapore ceste. V bližini so izsledili tri mladoletnike, zoper katere bo zaradi kršitve Zakona o cestah podan obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Zagorje: glasna glasba, tovornjakar pobegnil s kraja dogodka

V petek so zagorski policisti posredovali zaradi nepravilno parkiranega vozila in izdali
obvestilo o prekršku. V nočnem času istega dne so posredovali zaradi glasne glasbe iz enega izmed stanovanj v Zagorju ob Savi.

V soboto, okoli 13. ure, pa so bili obveščeni o prometni nesreči z materialno škodo, v kateri sta bili udeleženi voznica osebnega vozila in neznani voznik tovornega vozila oranžne barve, ki je odpeljal s kraja, ne da bi nudil podatke oškodovanki. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil. V še eni nesreči z materialno škodo so ob izpolnjenih pogojih odstopili od ogleda.

SORODNI ČLANKI:

Namesto da bi kaj pojedel, je v “fast food-u” pijan razgrajal!

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Tekom vikenda vlomili v 8 vrtnih lop in ukradli žago, kosilnice, agregat

Le dobrih 12 ur je minilo - od 20. ure zvečer preteklo soboto in do naslednjega dne, nedelje, do 9. zjutraj, pa so hrastniški...
X