12 C
Trbovlje
četrtek, 23. septembra 2021
ZON.siAktualnoTrije kandidati za direktorja

Trije kandidati za direktorja

Svet zavoda je prejel tri prijave na prosto delovno mesto direktorja zdravstvenega doma Trbovlje, nam pove Samo Guzej, predsednik sveta zavoda.

Vloge bodo odprli na sestanku sveta zavoda, ki bo 3. maja ob 17. uri. Najprej bodo preverili, če kandidati ustrezajo razpisnim pogojem, nato pa z ustreznimi kandidati opravili razgovore, kjer bo vsak kandidat predstavil tudi svoj program delovanja zavoda za mandatno obdobje.

Nov direktor že junija?

Po opravljenih razgovorih bo svet zavoda odločil o tem, kdo je najprimernejši kandidat za direktorja in sklep o odločitvi posredoval na občino. Po pridobitvi pozitivnega mnenja občinskega sveta bo svet zavoda dokončno potrdil kandidata.

Po najlepšem scenariju bo do podpisa pogodbe o delovnem razmerju z izbranim kandidatom prišlo v juniju, nam pove Guzej. Do izvolitve novega direktorja pa bo vlogo vršilke dolžnosti še naprej opravljala Cvetka Skušek Fakin, ki je z mesta direktorice odstopila marca.

Sorodni članki:

ZD TRBOVLJE: Sredi belega dne, a kljub zvonjenju ni odprl nihče!

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

V Steklarni Hrastnik iščejo novo moč

V hrastniškem podjetju s 160-letno tradicijo so objavili potrebo po dodatni delovni sili. Iščejo namreč samostojnega strokovnega sodelavca (m/ž) v špediciji. Steklarna Hrastnik ponuja...