-- OGLAŠEVANJE --

Trbovlje – še vedno prostovoljstvu prijazno mesto

-- OGLAŠEVANJE --

Že od leta 2017 Trboveljčani ohranjajo naziv, ki že v imenu pove, da spodbujajo prostovoljstvo.

Trbovlje ostajajo prostovoljstvu prijazno mesto predvsem zaradi uspešnega povezovanja lokalnih prostovoljcev in občanov, sofinanciranja dela mentorjev prostovoljcev, aktivnega vključevanja v lokalne in nacionalne prostovoljske akcije. “Najbolj zaslužni za naziv so zagotovo prostovoljci, ki svoj prosti čas namenjajo pomoči sokrajanom in soustvarjajo prijaznejše Trbovlje, “ pravi podžupanja Vesna Jesih, ki je nagrado v imenu občine tudi prevzela.

Eden od uspešno zagnanih prostovoljskih projektov, ki ga je podžupanja še posebej izpostavila je Prostofer. V dobrem letu in pol so v Trbovljah naročili preko 500 prevozov, vključenih pa je 11 prostovoljcev voznikov. “Veseli smo, da je projekt zaživel in da so ga starejši občani lepo sprejeli. Povpraševanja po prevozih je vse več, zato bomo veseli vsakega novega prostovoljca, ki bi se želel vključiti v projekt.”

Projekt, ki ga občina izvaja skupaj z Rdečim križem Trbovlje je pokazal potrebo po prevozih tudi izven dosega javnega prevoza. Pravzaprav je potreb več kot povpraševanja, zato še vedno ostaja poziv novim prostovoljcem.

Več informacij lahko novi prostovoljci prejmejo na številki 03 56 67 740 (RKS) ali 03 777 99 06 (Občina Trbovlje).

 

Hrastnik in Trbovlje prostovoljstvu prijazni občini

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Plamen športnih iger je zagorel v Hrastniku

Plazma športne igre mladih so največja športno-družabna prireditev za otroke in mladostnike v Evropi in ponuja priložnost, da se otroci in mladostniki v varnem...
-- OGLAŠEVANJE --