-- OGLAŠEVANJE --

To je neverjetno! V treh kategorijah zmagali Zasavci.

-- OGLAŠEVANJE --

Kot že nekaj let slovenska turistična zveza pripravlja glasovanje za najlepša mesta, najboljše pohodne poti, prenočišča in druge turistično zanimive, je podobno tudi letos. Sodelovale so tudi zasavske občine in njihovi “biseri”. 

V 12 kategorijah je Zveza nanizala zanimive lokacije. V kategoriji NAJ gostoljubnejše srednje mesto, so se pojavila tudi tri zasavska mesta Hrastnik, Trbovlje in Zagorje ob Savi. In letos že drugič je Zagorje ob Savi postalo Ljubljenec ljudskih src – tako namreč imenujejo tiste, ki so v svoji rubriki prejeli največ spletnih glasov.

Očitno s(m)o Zasavci pridno glasovali, saj sta se na prvo mesto uvrstili tudi Mladinski hostel Trbovlje med NAJ mladinskimi prenočišči in Pot Srečno, ki je plod zasavskega dela in vključuje pešpoti po treh zasavskih občinah in tudi po Laškem.

Da se Zasavje v turizmu uvršča vse višje, dokazuje tudi podelitev Zlati kuolm v organizaciji portala ZON.si, saj je vsako leto vse težje nanizati le 10 turistično zanimivih točk. Ko smo pred leti s tekmovanjem pričeli, pa smo jih komaj našli 10.

Zlati kuolm 2023 bomo podelili v soboto, 9. septembra 2023 na prireditvi Funšterc v Hrastniku. 

 

Glasujte za naše občine, tudi za hostel in zasavsko pot!

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Radeče: Od vitezov, splavarske gostilne, do vožnje po Savi

Splavarjenje kot etnološka-turistična prireditev je bila izvedena prvič leta 1998 na pobudo Cveta Gerčerja, že nekaj let za zatem (l. 2001) pa je splav...
-- OGLAŠEVANJE --