2.8 C
Trbovlje
nedelja, 25. februarja 2024
ZON.siAktualnoGlasujte za naše občine, tudi za hostel in zasavsko pot!

Glasujte za naše občine, tudi za hostel in zasavsko pot!

Turistična zveza Slovenija že več let pripravlja natečaj Moja dežela – lepa in gostoljubna, preko katerega lahko posamezniki glasujejo za najlepše kotičke Slovenije. Kako urejeno so slovenska mesta in kraji, bo določila strokovna komisija, ki bo do septembra pregledala vse, ki sodelujejo v natečaju. Medtem pa najboljše izbirajo v spletnem glasovanju. 

V 12 kategorijah se potegujejo lokacije, zanimive za turizem. Tokrat lahko glasujete za 3 zasavske občine v rubriki NAJ gostoljubnejše srednje mesto – Hrastnik, Trbovlje in Zagorje ob Savi. Med NAJ mladinskimi prenočišči boste našli tudi Mladinski hostel Trbovlje, v rubriki NAJ tematske poti pa plod zasavskega dela – Pot Srečno, ki se je med prve tri najbolje zasavske atrakcija uvrstila tudi na izboru Zlato kuolm 2022.

Glasujete lahko TUKAJ!

Glasovali boste lahko od 20. julija do 8. septembra. Poleg odločitve komisije, bodo izbrani tudi kraji z največ glasovi publike.

Lani je bilo v izboru več zasavskih lokacija:

Več zasavskih “točk” v glasovanju Turistične zveze – oddajte svoj glas!

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

V spletni goljufiji oškodovana za več 1000 evrov

V minulem tednu so policisti na območju Zasavja, poleg rednih nalog, obravnavali še: PP Hrastnik Prijavo kaznivega dejanja v ponedeljek. Neznani storilec je poškodoval vetrobransko steklo...