-- OGLAŠEVANJE --

Študentje so se vrnili na bivšo srednjo šolo

-- OGLAŠEVANJE --

Dijaki od prvega do četrtega letnika GESŠ Trbovlje so celo soboto preživeli v šoli. Zgodil se je namreč, zdaj že tradicionalni, matematični maraton.

Dijaki vseh štirih letnikov splošnega in športnega gimnazijskega programa ter ekonomskih tehnikov GESŠ Trbovlje, profesorice in njihovi pomočniki so se zbrali na 16. matematičnem maratonu. Že zjutraj so začeli z okrepčilom in matematičnimi vajami. V nadaljevanju so utrjevali tekočo snov in vadili za prihajajočo pisno nalogo. Pomagale pa jim niso samo profesorice matematike, temveč tudi študentje, med katerimi so bili tudi bivši dijaki šole gostiteljice.

Med reševanjem manj in bolj napornih nalog so se dijaki sprostili na rekreativnem odmoru v telovadnici. Po kosilu so sledile nove naloge, dogodek se je zaključil s pisno nalogo. Vmes so se za kratek čas pridružili tudi osnovnošolci iz zasavskih osnovnih šol. “Bilo je naporno, a tudi poučno in prijetno,” je sporočila profesorica Ana Hriberšek.

Po odličnost ni treba iz Zasavja!

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Plamen športnih iger je zagorel v Hrastniku

Plazma športne igre mladih so največja športno-družabna prireditev za otroke in mladostnike v Evropi in ponuja priložnost, da se otroci in mladostniki v varnem...
-- OGLAŠEVANJE --