-0.5 C
Trbovlje
petek, 8. decembra 2023
ZON.siŠportRudar s polnim izkupičkom v drugi del sezone

Rudar s polnim izkupičkom v drugi del sezone

RD Moškanjci-Gorišnica – RD Rudar 27:30 (14:14)

Gorišnica, 03. 02. 2017 ob 19.00, Dvorana Gorišnica (100 gledalcev); sodnika Škvarč in Turnšek, delegat Štern

RD Moškanjci-Gorišnica: Bratuša, Šandor 5, Grobelnik 6 (3), Vrbančič A., Bedrač N. 3, Arnuš 3, Balas, Lozinšek 4, Ranfl, Vrbančič M., Caf, Krabonja 6 (4), Bedrač T.; trener: Robert Bezjak

RD Rudar: Škrabar, Frece, Polanec 4, Ravkič, Gjerek 2, Ranevski 6, Sendelbah 1, Kozinc, Kovač 3, Radulovič, Hočevar 2 (2), Habjan, Krajnc, Žagar, Lenart 12 (5), Novak; trener: Jaka Keše

Sedemmetrovke: RD Moškanjci-Gorišnica 7 (10); RD Rudar 7 (8)

Izključitve: RD Moškanjci-Gorišnica 8 min; RD Rudar 8 min

Po reprezentančnem premoru je 3. februarja RD Rudar čakalo zahtevno gostovanje pri Gorišnici. Tekma je bila po pričakovanjih zelo izenačena in napeta do zadnjega sodnikovega žvižga.

Obe ekipi sta se izmenjevali v vodstvu, razlika pa do zadnje minute ni bila večja od dveh zadetkov. Gorišnica je nekoliko bolje odprla srečanje in vodila za dva zadetka, a je ekipa Rudarja s spremembo obrambne postavitve z delnim izidom 1:5 prešla v vodstvo. Zapravljena sedemmetrovka Ranevskega je domačinom dala nov zagon. Končni rezultat polčasa je z lepim zadetkom v zadnji sekundi postavil Gjerek (14:14).

Trenutno deveti na lestvici

Nadaljevanje je bilo podobno kot v prvem polčasu. Ekipi sta se izmenjavali v vodstvu, igralci Rudarja pa so zgrešili kar nekaj 100 % priložnosti s črte šestih metrov. Po obranjeni najstrožji kazni vratarja Škrabarja je Rudar prevzel pobudo in tekmo odločil v svojo korist.

Srečanje se je končalo z rezultatom 27:30. Pri domačih sta bila najbolj razpoložena Grobelnik in Krabonja, ki sta zadela šestkrat, pri Rudarju pa je bil strelsko zelo razpoložen Lenart, ki je zabil kar 12 zadetkov.

Igralci Rudarja so tako s polnim izkupičkom startali v drugi del sezone, kar jih trenutno uvršča na 9. mesto lestvice, na svojem računu imajo 11 točk. V naslednjem krogu se odpravljalo na gostovanje k zadnjeuvrščeni Sevnici.

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Delavnice v trboveljskih KS-ih: Naredili bodo vizijo mesta

Trboveljska občina bo v naslednjih dneh pripravila delavnice po vseh krajevnih skupnostih, zato da bi skupaj sestavili vizijo in cilje nove strategije Občine Trbovlje.  "Vaš...