today-is-a-good-day
5.1 C
Trbovlje
ponedeljek, 4. marca 2024
ZON.si1+1=2Priložnost: V ZMŠT iščejo mlade za delo z mladimi

Priložnost: V ZMŠT iščejo mlade za delo z mladimi

Zavod za mladino in šport Trbovlje (ZMŠT) bo septembra organiziral usposabljanje za mladinske voditelje. V svoje vrste vabijo mlade, stare med 18 in 29 let. 

“V Zavodu za mladino in šport Trbovlje si prizadevamo, da z metodami neformalnega učenja aktivno vključujemo neorganizirano mladino in jim na inovativne, kreativne in koristne načine strukturiramo prosti čas,” pravijo v ZMŠT o usposabljanju, na katerega vabijo vse, ki si želijo organizirati oziroma soustvarjati delavnice in dogodke za mladino.

Iščejo mlade, ki imajo svoje ideje, kako konstruktivno organizirati prosti čas za mladino, imajo občutek za delo z ljudmi in si želijo pozitivno vplivati na mladino. Odgovorne in kreativne kandidate za mladinske voditelje vabijo, da se javijo na info@zmst.si in se prijavijo za usposabljanje, obenem pa tudi že lahko zapišejo svoje ideje, ki bi jih sami uresničili za zasavsko mladino.

SORODNI ČLANKI:

Barbara iz Trbovelj: “V Litvi so nori na semena kumine, niti navadnega kruha ni.”

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Trboveljčani iščejo častnega občana

Čas je za letošnje zbiranje predlogov za podelitev naziva "častni občan" in "prvojunijske nagrade" v Občini Trbovlje. Predloge lahko oddajo posamezniki, nevladne organizacije, društva,...