-- OGLAŠEVANJE --

Poškodoval zapornice in pobegnil, zdaj ga išče policija

-- OGLAŠEVANJE --

Pretekli teden so policisti na območju Zasavja poleg rednih nalog obravnavali še:

PP Trbovlje

V ponedeljek kaznivo dejanje poškodovanje vozila, kjer je do sedaj neznani storilec povzročil za okoli 300 evrov škode. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba.

Kaznivo dejanje tatvine pokrovov koles z vozila. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba.

V torek so občanu zasegli tablete, za katere se sumi da so prepovedana droga. Po analizi sledi ustrezen prekrškovni postopek.

Kaznivo dejanje tatvine ključev osebnega vozila. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba.

V sredo  v nočnem času so imeli policisti v postopku voznika motornega kolesa, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Motorno kolo so mu zasegli, zoper njega pa vodijo postopek o prekršku.

Dan kasneje so v Trbovljah obravnavali kaznivo dejanje poškodovanje vozila, kjer je do sedaj neznani storilec povzročil za okoli 1.000 evrov škode. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba.

Kršitev javnega reda in miru oziroma spor med znancema. Zoper kršitelja vodijo postopek o prekršku.

V dnevnem času so obravnavali prometno nesrečo z lahkim telesnimi poškodbami. Voznik je zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal iz vozišča in se prevrnil na streho. Preizkus alkoholiziranosti mu je pokazal 1,10 mg/l alkohola v litru izdihanega zraka.  Zoper voznika vodijo postopek o prekršku.

PP Zagorje ob Savi

V ponedeljek kaznivo dejanje tatvine v eni izmed trgovin na območju Kisovca. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba.

Prometno nesrečo z materialno škodo so v torek imeli na območju Kandrš, do katere je prišlo zaradi nepravilnega premika z vozilom. Policisti zoper povzročitelja vodijo postopek o prekršku.

V sredo prometno nesrečo z materialno škodo in pobegom na parkirišču na Izlakah. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Kaznivo dejanje goljufije, kjer je neznani osumljenec pridobil bančne podatke oškodovanca in mu iz računa odtujil denar. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo s kazensko ovadbo obvestili tožilstvo.

Prometno nesrečo z manjšo materialno škodo na relaciji Kandrše – Moravče. Policisti so ob izpolnjenih pogojih izdali obvestilo o odstopu od ogleda kraja prometne nesreče.

V četrtek prometno nesrečo z manjšo materialno škodo na parkirišču v Zagorju ob Savi.  Policisti so ob izpolnjenih pogojih udeležencema izdali obvestilo o odstopu od ogleda kraja prometne nesreče.

Še eno prometno nesrečo z materialno škodo in pobegom pa so policisti zabeležili na območju Hrastnika, na relaciji Hrastnik – Zidani most.  Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

PP Hrastnik

V torek prometno nesrečo z materialno škodo v Lokah pri Zagorju. Policisti so ob izpolnjenih pogojih udeležencema izdali obvestilo o odstopu od ogleda kraja prometne nesreče.

Kaznivo dejanje zatajitve mobilnega telefona. ki ga je osumljenec našel na Velenjskem jezeru in si ga prilastil. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo s kazensko ovadbo obvestili tožilstvo.

V sredo sum kaznivega dejanja povzročitev splošne nevarnosti, kjer sta se pri spravljanju bal sena dve bali skotalili po brežini in padli na dvorišče stanovanjske hiše. Nastala je za okoli 500 evrov škode. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

V četrtek prometno nesrečo v Hrastniku, kjer je voznik kombiniranega vozila zaradi nepravilnega premika z vozilom trčil v peško, ki se je pri tem lažje poškodovala. Policisti zoper voznika vodijo postopek o prekršku.

PP Litija

V ponedeljek so obravnavali spletno goljufijo. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Okoli 15. ure je na cesti med Bregom pri Litiji in Gabrovko prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena voznika osebnih vozil. Nesrečo je povzročila voznica osebnega vozila, ki je nenadoma zapeljala na nasprotni vozni pas iz bočno trčila z voznikom, ki je pravilno pripeljal nasproti. V nesreči se je voznik lažje poškodoval. Zoper povzročiteljico sledi prekrškovni postopek.

V torek prometno nesrečo z materialno škodo, kjer je neznani voznik poškodoval železniške zapornice na relaciji Kresnice – Litija in s kraja odpeljal neznano kam. Sledi zbiranje obvestil.

V sredo so bili obveščeni o spletni goljufiji, do goljufije pa je prišlo pri trgovanju s kripto valutami. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.  

Prometno nesrečo z udeležbo kolesarja, ki je na relaciji iz smeri Jablanice proti Šmartnemu zaradi neprilagojene hitrosti padel in se lažje poškodoval.

Občanu so zasegli snov, za katero se sumi, da je prepovedana droga. Po analizi sledi ustrezen prekrškovni postopek.

V četrtek kaznivo dejanje tatvine v naselju Breg pri Litiji, kjer je neznani storilec odtujil avtomobilski akumulator. Sledi zbiranje obvestil.

Najden denar na bankomatu v Litiji.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Plamen športnih iger je zagorel v Hrastniku

Plazma športne igre mladih so največja športno-družabna prireditev za otroke in mladostnike v Evropi in ponuja priložnost, da se otroci in mladostniki v varnem...
-- OGLAŠEVANJE --