14.3 C
Trbovlje
sobota, 1. oktobra 2022
ZON.siAktualnoPijan se je znašal nad partnerko, sosedi in policisti, končal pa v...

Pijan se je znašal nad partnerko, sosedi in policisti, končal pa v pridržanju

Minuli vikend so policisti na območju Zasavja poleg rednih nalog obravnavali še:

PP Hrastnik

V petek so intervenirali v zasebnem prostoru zaradi kršitve javnega reda in miru, zoper kršitelja v vodijo postopek o prekršku. Obravnavali so tudi prometno nesrečo z materialno škodo, kjer so bili na kraju preverjeni pogoji za udeležbo v prometu in ob izpolnjenih pogojih odstopili od ogleda.

PP Trbovlje

V petek so bili obveščeni, da je neznanec v garažni hiši v Trbovljah na steno narisal več grafitov in s tem lastnika oškodoval za približno 200 evrov. Policisti v zvezi s tem še zbirajo obvestila.

V popoldanskem času so intervenirali v Trbovljah, kjer se je moški nasilno vedel do bivše izvenzakonske partnerke in otroka. Po vseh zbranih obvestilih bodo zoper njega izvedli prekrškovni postopek. V večernem času pa so intervenirali na bencinskem servisu v Trbovljah, kjer je kršitelj vsiljivo beračil in se nedostojno vedel. Zoper njega bodo izvedli prekrškovni postopek.

V soboto v večernem času so zaradi glasne glasbe intervenirali v Trbovljah in 40-letnemu kršitelju izrekli globo. V večernem času so intervenirali v Trbovljah, kjer se je 43-letnik, ki je bil pod vplivom alkohola, nasilno vedel do izvenzakonske partnerke. Prav tako se je nedostojno vedel do občanov. Ker kljub ukazom s kršitvami ni prenehal, temveč se je nedostojno vedel tudi do policistov, je bilo zoper njega odrejeno pridržanje, prav tako pa mu je bila izrečena globa.

V nočnem času se je na regionalni cesti Trbovlje-Čeče zgodila prometna nesreča zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča 21-letnega voznika osebnega avtomobila, ki je trčil v odbojno ograjo. Izrečena mu je bila globa. V nočnem času so intervenirali v gostinskem lokalu, kje se je neznanec nasilno vedel in ni upošteval ukazov varnostnika. Za neznancem še zbirajo obvestila.

V nedeljo v večernem času so intervenirali v Hrastniku, kjer je prišlo do spora med 23-letnim in 40-letnim voznikom osebnih avtomobilov zaradi kršitve cestno prometnih predpisov. Po vseh zbranih obvestilih bodo policisti izvedli prekrškovni postopek.

PP Litija

V petek so policisti intervenirali na območju Litije, kjer je bilo ugotovljeno, da gre za spor glede zemljišča, ker do kršitev javnega reda in miru ni prišlo so bili udeleženci  napoteni na zasebno tožbo.

Prejeli so obvestilo o podrtem drevesu na glavni cesti Litija – Zagorje, kjer je bil zaradi tega oviran promet. Policisti so obvestili delavce cestnega podjetja, ki so odstranili oviro. V soboto so obravnavali prometno nesrečo prve kategorije na parkirišču na območju Spodnjega Loga, kjer je bilo ob izpolnjenih pogojih izdano obvestilo o odstopu, saj je na vozilih nastala manjša poškodba.

V nedeljo so obravnavali prometno nesreča s telesnimi poškodbami na regionalni cesti Hotič-Vače, kjer je bil udeležen motorist. Policisti še zbirajo obvestila, po vseh zbranih obvestilih sledi ukrep. Policisti so obravnavali še ugriz psa in neustrezno zavarovanje psa na območju Dol pri Litiji. Zoper kršitelja vodijo postopek o prekršku, prav tako bo podano obvestilo pristojnemu organu.

PP Zagorje ob Savi

V petek so bili v dveh primerih obveščeni o nepravilnem parkiranju vozil, kjer vodijo postopka o prekršku. V soboto ponoči so bili obveščeni o nepravilni hoji pešcev na cesti Kisovec – Zagorje. Zoper kršitelja vodijo postopek o prekršku.

SORODNI ČLANKI:

V podjetju vzel plačilno kartico in zapravil 2000 evrov

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

V Retju prikaz najboljših jahačev in brezplačno jahanje ter aktivnost za obiskovalce

Trboveljsko konjeniško društvo, ki ima svoje prostore v Retju, v soboto pripravlja dogodek, kjer bi se radi predstavili in pokazali tudi napredek domačih jahačev....
X