10.5 C
Trbovlje
nedelja, 2. oktobra 2022
ZON.siAktualnoV podjetju vzel plačilno kartico in zapravil 2000 evrov

V podjetju vzel plačilno kartico in zapravil 2000 evrov

Policisti v Zasavju so poleg rednih nalog obravnavali še:

PP Zagorje ob Savi

V ponedeljek so na Opekarni obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo in pobegom, v enem izmed lokalov so obravnavali kršitev javnega reda in miru, kjer je vinjen gost vznemiral ostale goste, in mu izdali plačilni nalog, ponoči so nato obravnavali še grožnje s strani neznane osebe, v jutranjih urah pa trčenje v lisico na relaciji Zagorje – Kisovec.

V torek je občan naznanil izgubo denarnice z dokumenti, obravnavali so tatvino v trgovini s čevlji v vrednosti 100 evrov, v sredo je bil na bankomatu v Zagorju najden bankovec, drugi občan pa je na ploščadi v Zagorju našel korekcijska očala znamke “Police” , ki se nahajajo na PP Zagorje ob Savi.

Včeraj v popoldanskem času, ko so bile nevihte, se je na Izlakah v smeri Trojan podrlo drevo na cestišče, promet je potekal enosmerno do prihoda delavcev CGP, ki so drevo odstranili. Prav tako je bilo na glavni cesti Zagorje – Litija podrto manjše drevo, promet je potekal enosmerno do prihoda delavcev CGP, ki so drevo odstranili.

PP Litija

V ponedeljek so litijski policisti obravnavali kršitev javnega reda in miru v Šmartnem pri Litiji, kjer se je vidno vinjen občan neprimerno vedel. Izdan mu bo plačilni nalog. V torek je bilo na območju Nove gore najdeno več eksplozivnih sredstev iz II. svetovne vojne. Na kraj je prišel bombni tehnik iz NUS, ki je eksplozivna sredstva strokovno uničil. Obravnavali so tudi sum kaznivega dejanja goljufije pri naročilu preko spleta. Materialna škoda znaša okoli 600 evrov. Po zaključenem zbiranju obvestil bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

V sredo so obravnavali kaznivo dejanje zlorabe plačilnega sredstva. Z bančno kartico podjetja je neznani storilec opravil več nakupov. Podjetje je oškodoval za slabih 2000 evrov. Isti dan so obravnavali še poskus vloma v osebno vozilo. Storilec je z vzvodom poskušal vlomiti v notranjost vozila na voznikovih vratih. Povzročil je za okoli 400 evrov materialne škode. Na cesti Velika Kostrevnica – Lupinica so obravnavali še trčenje v divjad.

Včeraj so na cesti Šmartno pri Litiji  – Sobrače obravnavali trčenje v divjad, v okolici Litije so obravnavali vlom v garažo, iz katere je storilec ponoči odnesel dva kompleta orodja ter 60 litrov goriva. Povzročil je za okoli 250 evrov materialne škode. Popoldne so bili še obveščeni, da je zaradi neurja v koloni pred semaforjem na delovišču v Zg. Logu na vozilo padlo drevo. Nastala je materialna škoda, ni pa bil nihče poškodovan.

PP Hrastnik

V torek so obravnavali trčenje v divjad, sum kaznivega dejanja ponarejanja listin in kršitev javnega rada in miru z glasno glasbo. Izdan je bil plačilni nalog. V četrtek so obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo, kjer so preverili pogoje za vožnjo in napisali  obvestilo o odstopu od ogleda.

PP Trbovlje

V ponedeljek v popoldanskem času so policisti intervenirali v Trbovljah, kjer je občan poškodoval premoženje in grozil drugemu občanu. Dejanje je nato ponovil še v večernih urah, zato mu je bilo odrejeno pridržanje, izdan plačilni nalog, zaradi poškodovanja premoženja pa bo zoper njega podana tudi kazenska ovadba.

V torek v popoldanskem času so zaradi glasne glasbe intervenirali v Trbovljah. Kršiteljici je bilo izrečeno opozorilo. Na parkirišču v Trbovljah je neznani storilec poškodoval lak na vozilu in s tem lastnika oškodoval za okoli 300 evrov. V nočnem času je v Trbovljah neznanec pristopil še do enega osebnega avtomobila in poškodoval blatnik vozila ter s tem lastnika oškodoval za 1000 evrov.

V sredo so prejeli prijavo občana, da mu je neznanec iz odklenjenega avtomobila v Trbovljah odtujil denarnico z vsebino. S tem ga je oškodoval za okoli 400 evrov. Včeraj pa so na podlagi odredbe prostojnega sodišča v Trbovljah opravili hišno preiskavo in pri tem zasegli dve rastlini konoplje in zavoj, v katerem je bila posušena rastlina, ter stekleničko z neznano tekočino. Za vse zasežene predmete obstaja sum, da je prepovedana droga. Po opravljeni analizi zaseženih snovi bodo policisti izvedli ustrezen ukrep. V večernem času je na parkirišču v Trbovljah prišlo še do prometne nesreče zaradi nepravilnega premika. Pri tem je nastala le materialna škoda. Zoper povzročitelja bo izveden prekrškovni postopek.

SORODNI ČLANKI:

V Hrastniku zasegli skoraj dva metra velike rastline, sumijo, da konoplje

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

V Retju prikaz najboljših jahačev in brezplačno jahanje ter aktivnost za obiskovalce

Trboveljsko konjeniško društvo, ki ima svoje prostore v Retju, v soboto pripravlja dogodek, kjer bi se radi predstavili in pokazali tudi napredek domačih jahačev....
X