5 C
Trbovlje
sobota, 23. oktobra 2021
ZON.siAktualnoOdvezali mošnjiček za Sveo?

Odvezali mošnjiček za Sveo?

Razpisana nova dražba za nepremičnine zagorskega podjetja Svea Lesna industrija – v stečaju. Rok za oddajo ponudb se bo iztekel 17. julija.

Na dražbi bo ponovno upravna stavba Svee, stečajni upravitelj Tomaž Kos pa je občino Zagorje, ki je marca že napovedala nakup upravne stavbe Svee, že pozval k dajanju ponudb.

Nekaj manj kot 24.000 evrov varščine za upravno stavbo

Skupno dobrih 4.000 kvadratnih metrov s poslovnim objektom in zemljiščem na Cesti 20. julija v Zagorju bo naprodaj po izklicni ceni 473.792 evrov, to je za 45 odstotkov likvidacijske vrednosti. Varščina, ki jo zahteva upravitelj, pa znaša 23.869 evrov.

Naprodaj bo tudi poslovni kompleks Svea Zagorje – desna stran, skupaj s premičninami, in sicer po izklicni ceni 1,5 milijona evrov.

Že na februarski dražbi pa je stečajnemu upravitelju uspelo prodati skladiščni kompleks – desna stran. Kupilo ga je podjetje Jesihova družba iz Šmartnega pri Litiji, ki je zanj ponudilo 338.000 evrov.

SORODNI ČLANKI:

Svea bo ostala zagorska

 

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Cel mesec popolnih občasnih ZAPOR na cesti Zagorje – Litija

Zaradi sečnje dreves bodo na cesti Litija - Zagorje, natančneje na območju Litija - Spodnji Log popolne kratkotrajne zapore do 30 minut. Zapore so...