23.2 C
Trbovlje
nedelja, 25. julija 2021
ZON.siAktualnoOddate lahko svoj predlog za naj prostovoljca ali organizacijo

Oddate lahko svoj predlog za naj prostovoljca ali organizacijo

Na Regionalnem centru NVO do 8. decembra 2020 zbirajo predloge za kandidate in projekte za pridobitev nazivov v okviru javnega natečaja Prostovoljec zasavske regije 2020.  

Namen javnega natečaja je prepoznati, izpostaviti in podpreti prostovoljske aktivnosti ter razširjati solidarnostne vrednote v zasavski regiji. V okviru letošnjega natečaja Prostovoljec zasavske regije 2020 bodo podelili štiri nazive Prostovoljec zasavske regije 2020 posameznicam in posameznikom po posameznih občinah (Zagorje  ob Savi, Litija, Hrastnik, Trbovlje), en naziv Prostovoljska organizacija zasavske regije 2020 najbolj zaslužni prostovoljski organizaciji iz zasavske regije in en naziv Prostovoljski projekt zasavske regije 2020  uspešnemu prostovoljskemu projektu/programu oziroma akciji iz regije.

V prvi fazi Javnega natečaja poteka zbiranje predlogov, ki jih že lahko oddate z elektronskimi obrazci, ki jih najdete na spletni strani www.consulta.si (kliknite tukaj) ali jih pošljite po elektronski pošti na naslov info@consulta.si.

Po končanem zbiranju predlogov bo strokovna komisija pripravila ožji izbor kandidatov in jih uvrstila na javno glasovanje, ki bo potekalo med 18. decembrom 2020 in 7. januarjem 2021. Za najzaslužnejše prostovoljke, prostovoljce, organizacije in uspešne prostovoljske projekte boste lahko glasovali s poslanim SMS sporočilom.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Nastavite budilke! Že jutri prvi zasavski nastop!

Čez nekaj minut se uradno pričnejo Olimpijske igre 2020, ki jih bomo lahko spremljali tudi na nacionalni televiziji. Prvi Zasavec, ki bo nastopil na...