-- OGLAŠEVANJE --

Občinskim nepremičninam (zaradi neprodaje) pošteno spustili cene

-- OGLAŠEVANJE --

Poleg vnovičnega poizkusa prodaje starejše hiše v Hrastniku, Občina Hrastnik prodaja še pet stanovanj in del hiše. Večina nepremičnin je starejših in potrebnih obnove. Od več (neuspešnih) prodaj so se cene že pošteno spustile. 

Fotografija je simbolična

Stanovanje v večstanovanjski hiši se nahaja na Cesti 1. maja 44 v Hrastniku, v 3. nadstropju. Obsega skoraj 49 kvadratnih metrov, pripadajo mu še skupni prostori. Stanovanje je trenutno prazno, ampak potrebno obnove. Izklicna cena znaša 24 tisoč evrov in varščina v višini 2.400 evrov.

Na istem naslovu občina prodaja še eno stanovanje v 5. nadstropju večstanovanjske hiše. Stanovanje je veliko 32 kvadratnih metrov od tega je 26 kvadratnih metrov bivalnih prostorov in 6 kvadratnih metrov nerazporejenega prostora. Ni oddano v najem in je prazno. Za stanovanje pričakujejo 10.500 evrov, zainteresirani pa morajo vplačati varščino v višini 1.050 evrov.

Fotografija je simbolična

Na Cesti 3. julija 5 se prodaja stanovanje, ki se nahaja v 2. nadstropju. Stanovanje meri v obsegu malo več kot 99 kvadratnih metrov, od tega bivalni prostori zajemajo 52 kvadratnih metrov. Stanovanje se prodaja s pripadajočo kletjo, garažo in shrambo za dobrih 38 tisoč evrov, varščina pa znaša 3.800 evrov.

Na Brnici se prodaja del stavbe. Gre namreč za starejši stanovanjski objekt, ki je potreben obnove. Na objektu je potrebno tudi urediti priklop na javno kanalizacijo. Za ta stanovanjski objekt občina zahteva 28 tisoč evrov, varščina pa znaša 2.800 evrov.

Najcenejše za 3.800 evrov

Ponovno se prodaja hiša na cesti 1. julija, kateri pripada zemljišče v velikosti 500 kvadratnih metrov. Objekt je starejši in ni vpisan v kataster stavb. Za hišo, ki je potrebna delne obnove občina želi 52 tisoč evrov. Varščina šteje 10 odstotkov izklicne cene.

Na naslovu Trg Franca Kozarja 14 se ponovno prodaja stanovanje v tretjem nadstropju, a tokrat z nižjo ceno in nova cena je 100 tisoč evrov. Kupec bo moral za varščino odšteti 10 tisoč evrov. Stanovanje je veliko dobrih 69 kvadratnih metrov.

Stanovanje v 1. etaži, ki se nahaja na naslovu Taborniška pot 4 vsebuje dve sobi. Za stanovanje veliko skoraj 25 kvadratnih metrov bo potrebno odšteti 3.800 evrov, varščina pa v tem primeru znaša 380 evrov.

Ponovi vajo: Naprodaj občinske nepremičnine

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

FOTO: Zgodilo se je točno to, kar so si želeli – obiskovalci so bili zelo presenečeni!

Gibalne predstave, plesni in pevski nastopi, koncerti, ulični performansi, delavnice, kulinarika in odlično predpoletno vzdušje so zaznamovali vse štiri dni hrastniških Rdečih revirjev. Mojca Ulaga,...
-- OGLAŠEVANJE --