today-is-a-good-day
8 C
Trbovlje
četrtek, 29. februarja 2024
ZON.siAktualnoPonovi vajo: Naprodaj občinske nepremičnine

Ponovi vajo: Naprodaj občinske nepremičnine

Ker v prvih dveh poskusih ni uspelo, zdaj prodajajo že tretjič. Občina Hrastnik poleg štirih dotrajanih stanovanj potrebnih obnove ob glavni cesti tik pred križiščem za Dol ali Hrastnik (Več TUKAJ) prodaja še 3 stanovanja na različnih lokacijah po mestu. 

Pa pojdimo po vrsti. Na seznamu prodaj je stanovanje na Cesti 3. julija 5, v 2. nadstropju. Stanovanje, kateremu pripadajo še skupni prostori, veliko skoraj 100 kvadratov. Trenutno je oddano v najem in sprememba lastnika stanovanja najema ne bo prekinila – razen če stanovanje kupi najemnik. Izhodiščna cena je 40 tisoč evrov, varščina pa 4.000 evrov.

Na Trgu Franca Kozarja 14 se prodaja stanovanje v 3. nadstropju. Občinsko stanovanje je veliko skoraj 70 kvadratnih metrov, pripada pa mu še klet in skupni prostori. Za stanovanje pričakujejo 105.000 evrov, varščina pa tako znaša 10.500 evrov.

Vnovič se prodaja hiša na Cesti 1. julija, ki stoji na 500 m2 velikem zemljišču. Gre za starejši stanovanjski objekt, ki ni vpisan v kataster stavb. Hiša je potrebna delne obnove. Občina je hišo pripravljena prodati za 55 tisočakov, potencialni kupci bodo za varščino odšteli 5.500 evrov.

 

Štiri stanovanja, najcenejše 9000 evrov, najdražje 25 tisočakov

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

14 let po diagnozi je Trboveljčanka Ela še vedno edina v Sloveniji

Pred sedemnajstimi leti, ko se je, sredi hladnega februarskega dneva rodila, je bila Ela zdrava deklica, težka skoraj 4 kilograme in glasna, kot da...