-- OGLAŠEVANJE --

O kraji drv bo obveščeno pristojno državno tožilstvo

-- OGLAŠEVANJE --

Policisti v Zasavju so poleg rednih nalog obravnavali še:

PP Zagorje ob Savi

Bili so obveščeni o kamenju na cesti Sopota – Radeče, ki je bilo s strani policistov odstranjeno z vozišča.

Prometno nesrečo z materialno škodo in pobegom na parkirišču v Zagorju so obravnavali v nedeljo. Sledi zbiranje obvestil.

Obravnavali so sum kaznivega dejanja tatvine drv na območju Trojan. Policisti so osumljenca izsledili, po vseh zbranih obvestilih bodo o tem obvestili pristojno državno tožilstvo.

PP Litija

Na relaciji Litija – Podkraj – Kresnice so obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo, v kateri je bil udeležen voznik osebnega avtomobila, ki je zaradi vožnje po nasprotnem voznem pasu zapeljal v obcestni jarek. Zoper kršitelja je bil uveden postopek o prekršku.

Prometno nesrečo z manjšo materialno škodo, v kateri sta bila udeležena dva voznika osebnih avtomobilov, so obravnavali v naselju Gradišče. Policisti so ob izpolnjenih pogoji odstopili od ogleda nesreče.

Obravnavali so prijavo suma kaznivega dejanja vloma v klet, ki je bila storjena v naselju Litija. O tem še zbirajo obvestila.

V sobotnem postopku je preizkus alkoholiziranosti voznika osebnega avtomobila pokazal rezultat 0,76 mg/l alkohola v litru izdihanega zraka. Policisti so mu odvzeli vozniško dovoljenje in bodo zoper njega podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Prijavo kaznivega dejanja poskusa vloma v hišo, ki je bila storjena v naselju Gabrovka, so obravnavali v nedeljo. Policisti o tem še zbirajo obvestila.

PP Trbovlje

Pri kontroli prometa ustavili voznika osebnega avtomobila, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, zaradi česar mu je bilo vozilo zaseženo, zoper njega pa bo podan obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

V Trbovljah pripetila prometna nesreča, v kateri je neznan voznik osebnega avtomobila trčil v parkirano vozilo, poklical avtovleko, ki je poškodovano vozilo odpeljala ter tudi sam zapustil kraj prometne nesreče, ne da bi o tem obvestil lastnika poškodovanega vozila ali policijo. Po vseh zbranih obvestilih bo zoper povzročitelja izveden prekrškovni postopek.

Zaradi glasne glasbe so v nočnem času intervenirali v večstanovanjski zgradbi v Trbovljah in kršitelju izrekli opozorilo.

Zgodila se je tatvina denarnice. Sledi zbiranje obvestil.

Zopet so zaradi glasne glasbe v nočnem času intervenirali v Trbovljah in kršitelju izrekli opozorilo.

PP Hrastnik

Policisti so bili obveščeni o glasni glasbi iz stanovanja. Kršiteljici je bilo izrečeno opozorilo.

Obveščeni so bili o pogrešani osebi, ki je bila nato izsledena.

Pri sosedskem sporu uporabljen solzivec, posredovali so policisti

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

-- OGLAŠEVANJE --