-- OGLAŠEVANJE --

Pri sosedskem sporu uporabljen solzivec, posredovali so policisti

-- OGLAŠEVANJE --

V minulem tednu so policisti na območju Zasavja poleg rednih nalog obravnavali še:

PP Hrastnik

Po prijeti prijavi so izdali obvestilo kršitelju, ki je parkiral na mestu za invalide.

Ukrepali so tudi zaradi nepravilno parkiranih osebnih vozil na pločniku pred šolsko ustanovo.

Prometno nesrečo druge kategorije, do katere je prišlo zaradi kršitve pravil o strani in smeri vožnje, so obravnavali v Brdcah. Ena oseba je bila lažje poškodovana, kršiteljici je bil izdan plačilni nalog.

Policisti so pri kontroli po Hrastniku mlajšemu moškemu zasegli posušeno zeleno rastlino, za katero sumijo, da je prepovedana droga. Po prejetju analize sledi prekrškovni postopek.

PP Trbovlje

Intervenirali so v zasebnih prostorih v Trbovljah, kjer je prišlo do spora med zakoncema, policisti o tem še zbirajo obvestila.

Občanu so zasegli neznano snov, za katero sumijo, da je prepovedana droga. Po opravljeni analizi bodo zoper njega izvedli prekrškovni postopek.

Na območju Trbovelj je bilo preko noči vlomljeno v prostore javne ustanove in enega izmed društev, od koder so odtujili denar. Povzročili so za okoli 2.100 evrov škode. Osumljenec za dejanje še ni znan, policisti so opravili ogled in nadaljujejo z zbiranjem obvestil. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

Preko noči je neznanec z odstranjevanjem ključavnice kletnih vrat, v večstanovanjski zgradbi v Trbovljah, vlomil v notranjost kleti in iz nje odtujil električno ročno orodje. S tem je lastnika oškodoval za približno 1.700 EUR.

Neznanec je pristopil do prostorov športnega društva v Trbovljah in na vzvod skozi vrata vlomil v notranjost, katero je pregledal, vendar ni ničesar odtujil.

PP Zagorje

Policisti so bili obveščeni o sumu kaznivega dejanja Lahka telesna poškodbe, ki je posledica uporabe solzivca pri prepiru sosedov na Izlakah. Po vseh zbranih obvestilih bo obveščeno Okrožno državno tožilstvo.

V nadaljevanju so policisti še dvakrat posredovali zaradi nepravilno parkiranih vozil. Na nepravilno parkirana vozila v Kisovcu in Hrastniku so izdali obvestila o prekršku.

O sumu kaznivega dejanja Zanemarjanje mladoletne osebe in surovo ravnanje, ki se dogaja na območju druge policijske uprave so bili obveščeni v četrtek. Zadeva bo v nadaljnjo obravnavo odstopljena na krajevno pristojno policijsko postajo.

Z ukradenim vozilom, brez izpita, za povrh pa še pijan in zadet pobegnil policistom, nato pa trčil v objekt

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

-- OGLAŠEVANJE --