-- OGLAŠEVANJE --

Novost na zagorskem CSD

Na Centru za socialno delo Zagorje po novem deluje program psihosocialne pomoči odvisnikom od alkohola.

-- OGLAŠEVANJE --

Na Centru za socialno delo od februarja omogočajo uporabnikom obiskovanje programa psihosocialne pomoči, svetovanja in reševanja socialnih stisk, povezanih z uživanjem alkohola ter drugimi oblikami zasvojenosti. Program, ki ga izvaja društvo Žarek upanja, je za uporabnike brezplačen. Skupina se sestaja vsak četrtek, ob 10. uri, v sejni sobi CSD na Cesti zmage 7.

Abstinenca ni pogoj, pogoj je treznost

Tadeja Nimac

“Abstinenca ni pogoj za obiskovanje programa, je pa pogoj za obiskovanje skupine treznost. Program Društva Žarek upanja je verificiran pri Socialni zbornici Slovenije,” pojasnjuje direktorica zagorskega CSD Tadeja Nimac.

Na osnovi dogovora je možna tudi individualna psihoterapevtska obravnava. V skupino se lahko vključijo tudi uporabniki iz drugih lokalnih okolij in tudi bivši odvisniki od prepovedanih drog, ki so uspešno zaključili visokopražni program zdravljenja odvisnosti in abstinirajo.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

FOTOGALERIJA: Gasilci so se sami “lotili” evropskih projektov, s katerimi posodabljajo svoje prostore in opremo

Kar sami so pripravili projekt, se javili na razpis za evropska sredstva in z njimi postavili sončno elektrarno na streho ter prenovili prostore. Gasilski...
-- OGLAŠEVANJE --