-- OGLAŠEVANJE --

Neugodne vremenske razmere razlog za kasnejše odprtje bazena

-- OGLAŠEVANJE --

Trboveljsko letno kopališče bo svoja vrata odprlo v petek, 10. junija. Ker je v prihodnjih dneh napovedano nestanovitno vreme, so se namreč v Zavodu za mladino in šport Trbovlje (ZMŠT) odločili, da odprtje sezone prestavijo za deset dni. 

“Ne bi radi bazena odprli, potem pa ga za nekaj dni spet zaprli,” je dejala Tina Moljk, direktorica ZMŠT. Napovedala je še, da bo otvoritveni dan letnega kopališča poseben tudi zato, ker bodo samo ta dan veljale nižje cene vstopnic, in sicer za vse generacije po 3 evre. Kot smo že poročali, bo cena celodnevne vstopnice letos za en evro višja kot v lanski sezoni, in sicer bo med tednom znašala 5,5 evra za odrasle in 4,5 evra za otroke.

Odprte prijave za počitniško varstvo

Bazen bo kmalu spet poln kopalcev.

Bo pa letos po dveh letih, odkar je sezono na kopališču krojila epidemija COVID-19, na bazenu spet pestro. V ZMŠT so namreč pripravili bogat spremljevalni program dogodkov in aktivnosti, ki vključuje izvedbo plavalnih tečajev, delavnice vadbe v vodi za dojenčke in malčke, raznovrsten otroški in mladinski program. Poleg tega se bodo obiskovalci lahko sprostili ob poletnih osvežitvah z DJ-jem, v hopi-hop športno zabavnih aktivnostih, tedenski telovadbi v vodi in pravljičnih uricah za najmlajše. 

Prav tako smo že pisali, da bodo poleti organizirali tudi športne rojstnodnevne zabave, varstvo otrok v času šolskih počitnic “Hura, prosti čas” ter Plavalni dan, ki bo 8. julija. Za varstvo otrok so pripravili različne skupine in termine, ki so objavljeni na spletni strani zavoda, zanje pa so že odprte tudi prijave. “Celoten program aktivnosti bo na voljo na spletni in facebook strani ZMŠT,” je že nedavno povedala Moljkova in dodala, da bo tudi letos za gostinsko ponudbo v bazenskem kompleksu skrbel obrat Hajer.

SORODNI ČLANKI:

Trboveljski bazen v nizkem štartu za pričetek sezone

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Po malenkost hladnejšem vikendu je znova pritisnilo

"Na urgentnem centru sicer beležimo 30 odstotni porast obiska, ki pa ni posledica vročinskega vala," je s pojasnilom pričela vršilka dolžnosti strokovne direktorice in...
-- OGLAŠEVANJE --