12 C
Trbovlje
četrtek, 5. oktobra 2023
ZON.si1+1=2FOTO: Najmlajši pripravili spektakel

FOTO: Najmlajši pripravili spektakel

Dan Vrtca Litija je bil letos nekaj posebnega. Tradicionalna prireditev, ki jo zaposleni in otroci pripravljajo že nekaj let je tokrat navdušila prepolno dvorano Gimnazije Litija.

Tema dogodka Potujmo skozi čas

Liljana Plaskan, ravnateljica Vrtca Litija.

Program se je začel z velikim pokom, scena je bila bogata s svetlobnimi efekti, v igri luči, svetlobe in senc sta svoje dodala odlična plesalca Katjuša in Tadej Premk v povsem zatemnjeni dvorani. Številne utripajoče lučke so pričarale zvezdno nebo in potovanje se je začelo …

Ravnateljica Vrtca Litija Liljana Plaskan je v uvodnem govoru  med drugim dejala: »Hvaležni smo staršem, ki nam zaupajo svoje otroke, ki verjamejo v naše delo in podpirajo vse, kar v vrtcu počnemo«. Nič manj zadovoljen ni bil litijski župan Franci Rokavec, ki je poudaril, da je delo vseh zaposlenih izjemno, kar se odraža tudi na vseh dogodkih, ki jih vrtec pripravi vsako leto.

Potovanje skozi čas se je pričelo 6000 let pred našim štetjem in se nadaljevalo skozi vse prelomne trenutke v zgodovini človeštva vse do danes na koncu pa je bil dodan tudi pogled v prihodnost. Pestra in izvrstna scenska postavitev, igra otrok in zaposlenih so pričarali trenutke realnega doživetja vseh, ki so prireditvi prisostvovali.

V programu je sodelovalo vseh devet enot litijskega vrtca, vsi scenski elementi in kostumi pa so bili delo zaposlenih.

FOTO:

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Štiri stanovanja, najcenejše 9000 evrov, najdražje 25 tisočakov

Kar štiri stanovanja v isti stavbi so naprodaj. Občina Hrastnik bo v zasebne roke prodala nepremičnine na naslova Cesta 1. maja 44 v Hrastniku.  Stanovanje...