-- OGLAŠEVANJE --

Na trboveljskem bazenu zabeležili preko 20.000 obiskovalcev, zaključno dejanje bo naslednji vikend

-- OGLAŠEVANJE --

S kopalno sezono so na Letnem kopališču Trbovlje zelo zadovoljni. Tudi v zadnjih poletnih dneh je bazen zelo dobro obiskan, zaključek sezone pa bo prvi vikend v septembru z najbolj norim kopalno igričarskim dogodkom Game Splash. 

Bazen bo svoja vrata zaprl v nedeljo, 3. septembra, ko se bo odvilo tudi sklepno dejanje pestrega dogodka, ki bo povezal športne aktivnosti v bazenu z najbolj popularnimi igricami in konzolami, ki so danes popularne med igričarji.

Kot poroča Tina Moljk iz Zavoda za mladino in šport sta bila junij in julij kljub nestabilnim vremenskim razmeram solidna, veliko presenečenje pa je mesec avgust, saj prav v teh vročih dneh sprejmejo vsak dan več obiskovalcev.

Še je torej čas, da obiščete “trboveljsko kopalnico” in se osvežite v edinem zasavskem letnem bazenu. Ob začetku šole, kot že rečeno, na bazenu pripravljajo dogodek, ki bo trajal od petka do sobote. Vstopnice bodo po promocijski ceni, aktivnosti pa pripravljene za vse obiskovalce. Glavni organizator dogodka Gamezone Trbovlje ima pripravljen nagradni sklad v vrednosti 2000 evrov.

NAMIG: Spremljajte naš portal in našo FB stran – prihodnji teden bomo razdelili 10 vstopnic!

 

NORO! Edina takšna v Sloveniji – in to v Trbovljah

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Po malenkost hladnejšem vikendu je znova pritisnilo

"Na urgentnem centru sicer beležimo 30 odstotni porast obiska, ki pa ni posledica vročinskega vala," je s pojasnilom pričela vršilka dolžnosti strokovne direktorice in...
-- OGLAŠEVANJE --