-- OGLAŠEVANJE --

Na bazenu izven delovnega časa

70-letni Trboveljčan Pavle Ptičar je bil ogorčen nad dogodkom, ki se je pripetil na trboveljskem bazenu izven delovnega časa.

-- OGLAŠEVANJE --

»Neverjeten odnos kopališkega šefa. V nedeljo zvečer sva z ženo sklenila, da se greva malo kopat na naš bazen« začne pripovedovati starejši gospod. Ob 19.30 uri sta prišla na bazen in vse je bil odprto, na blagajni nikogar, pojasni.
bazen trbovlje9Zato sta šla kar na bazen, češ da bosta že plačala potem. »Res je, da nisva pogledala, da se začne večerno kopanje ob 20. uri« pove pošteno. Zaplavala sta, takrat pa »nekdo začne vpiti, naj takoj izgineva iz bazena«. 70 letnika sta bila začudena in ogorčena, ker so zaposleni na bazenu zahtevali, da nemudoma gresta ven iz bazena. Zabolelo ju je predvsem to, da so jima zagrozili s policijo. »Že leta nisva bila na bazenu, pa verjetno nikoli več ne bova« jezno zaključi Pavle.
A juha ni nikoli tako vroča kot se skuha. Po drugi strani nam reševalec, ki je bil takrat v službi, skupaj s še enim zaposlenim pojasni, da na starejši par niso kričali nesramno, opozorili so ju naj gresta takoj ven iz vode, saj je bil bazen v tistem trenutku še zaprt in uradno reševalec še ni bil v službi. »Res smo požugali s policijo, a le zato, ker gospa kljub opozorilom, ni hotela iz vode. Mi jo fizično odstraniti ne smemo« pojasni svojo plat kopališki mojster Dušan.

trboveljski bazen
Pogovarjali smo se tudi z direktorjem Edvardom Bravcem, ki je pojasnil, da so kopalci v bazenu lahko zgolj in samo v okviru obratovalnega časa. »Le kaj bi bilo, če bi se plavalcema kaj zgodilo« se vpraša Bravec »takrat bi gotovo s prstom kazali na nas, da smo kršili delovni čas.« Vrata so odklenjena tudi po delovnem času, saj obiskovalci bazen zapuščajo različno. V lokalu lahko sedijo tudi, ko je bazen zaprt, še komentira kritiko na odprta vrata in prazno blagajno.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Po malenkost hladnejšem vikendu je znova pritisnilo

"Na urgentnem centru sicer beležimo 30 odstotni porast obiska, ki pa ni posledica vročinskega vala," je s pojasnilom pričela vršilka dolžnosti strokovne direktorice in...
-- OGLAŠEVANJE --