-- OGLAŠEVANJE --

Kradel iz hrastniškega skladišča

-- OGLAŠEVANJE --

Hrastniški policisti so bili 7. februarja obveščeni o poskusu vloma v stanovanje v Hrastniku. Ugotovili so, da je neznani storilec v daljšem časovnem obdobju (od 28. 10. 2016) poškodoval ključavnico na vhodnih vratih, vstopil v notranjost in pregledal prostore.
Iz stanovanja ni ničesar odtujil. Z navedenim dejanjem je neznani storilec oškodoval lastnico za nekaj deset evrov.

Trboveljski policisti so bili včeraj, okrog 23.30, obveščeni o glasni glasbi v stanovanju. Kršitelju je bilo izrečeno opozorilo.

300 evrov škode na avtu

Zagorski policisti so bili obveščeni o poškodovanju vozila. Neznani storilec je z ostrim predmetom poškodoval lak na parkiranem vozilu na območju Kisovca in lastnika oškodoval za približno 300 evrov.

Policisti so na območju Hrastnika obravnavali kaznivo dejanje tatvine, in sicer je neznani storilec v obdobju od sredine januarja do 7. februarja, iz skladišča, kjer je lastnik hranil različen montažni, strojni in elektro material, odtujil 10 jeklenk hladilnega plina Freon, nekaj metrov električnega vodnika in nekaj kolutov bakra, v skupni vrednosti približno
450 evrov. Obveščeno bo pristojno tožilstvo.

Zagorski policisti so obravnavali kaznivo dejanje poškodovanja tuje stvari, kjer je neznani storilec lastniku na balkon pritličnega stanovanja vrgel stol ter mu poškodoval steklo na mizi. S tem je povzročil za 100 evrov materialne škode. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Iz pašnika v Ravenski vasi je neznani tat odpeljal koze

PP Trbovlje Policisti so obravnavali prijavo kaznivega dejanja zatajitve. Prijaviteljica je na območju Trbovelj izgubila mobilni telefon znamke Xiaomi Redmi note 11, ki si ga...
-- OGLAŠEVANJE --