-- OGLAŠEVANJE --

Kolesarska steza do Kisovca končana do zime, kaj pa obnova mostov?

-- OGLAŠEVANJE --

Odsek kolesarske steze od Zagorja do Kisovca bo v celoti zaključen do začetka zimske sezone, 15. novembra, napovedujejo na Občini Zagorje in dodajajo, da so posamezne odseke na tem delu trase začeli asfaltirati že v tem tednu in bodo zaključeni v nekaj dneh. 

Predvidoma septembra bo zaključeno asfaltiranje odseka od Gladeža proti delu kolesarske steze za Domom starejših občanov Polde Eberl Jamski na Izlakah in za stanovanjskimi bloki proti Gladežu, so pojasnili na Občini.

Kako sicer poteka gradnja kolesarske steze, lahko preberete TUKAJ. 

Sočasno z gradnjo kolesarske steze bo, kot smo že poročali, potekala obnova treh mostov na Izlakah, ki jo financira Direkcija RS za infrastrukturo (DRSI), izvajata pa AGM Nemec in IPI iz Rogaške Slatine. DRSI je že pridobil dovoljenje za preusmeritev prometa z regionalne ceste na obvoz pri Medijskih toplicah in pri fitnesu Spin. “Trenutno tečejo potrebna dela za prestavitev trase zemeljskega plina in javnega vodovoda pri Spinu. Obnova mostov bo predvidoma zaključena do konca leta,” so še sporočili z zagorske občinske uprave.

SORODNI ČLANKI:

V zagorski občini bo kmalu odprtih še več gradbišč, a ne na lokalnih cestah

 

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Po malenkost hladnejšem vikendu je znova pritisnilo

"Na urgentnem centru sicer beležimo 30 odstotni porast obiska, ki pa ni posledica vročinskega vala," je s pojasnilom pričela vršilka dolžnosti strokovne direktorice in...
-- OGLAŠEVANJE --