-- OGLAŠEVANJE --

Jutri znova v uporabo prenovljen stadion

-- OGLAŠEVANJE --

Gradbena dela so praktično v celoti zaključena, zato Občina Hrastnik uporabnikom in uporabnicam sporoča, da bodo vrata atletskega stadiona z novo tartansko stezo ponovno odprta od jutri, petka, 22. aprila, dalje.

V prihodnjih dneh bodo potekala še manjša obnovitvena dela, kot so nanos črt na tartan, barvanje ograje, namestitev umetne trave ob robu, košnja in priprava nogometnega igrišča, zato bodo za potrebe teh del še za kak dan ali dva vmes stadion zaprli. “Prosimo vas, da redno spremljate naše objave na družbenih omrežjih, saj vas bomo o vseh teh korakih pravočasno obveščali,” dodajajo na hrastniški občini in hkrati ljudi naprošajo, da nogometne zelenice ter steze za skok v daljino zaenkrat še ne uporabljajo.

Pomembna obvestila – kaj se sme in kaj ne

Občina Hrastnik v izogib nejevolji uporabnike opozarja, da je tartanska steza namenjena teku, navadni, hitri in nordijski hoji (z ustreznimi plastičnimi čepi na palicah), ne pa tudi vožnji s kolesi, skiroji, vozički ali rolerji. Prav tako je peskovnik namenjen zgolj skoku v daljino in ne otroškemu igranju.

“Celoten objekt bo video nadzorovan, kršitve pa dosledno prijavljene ustreznim organom,” so še opozorili na morebitno kršenje pravil uporabe obnovljene športne infrastrukture.

SORODNI ČLANKI:

Športne površine: Prenova stadiona, nova pešpot, elektronska ključavnica, kolesarski poligon …

Prenova športnega parka na Logu proti sklepnemu delu

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Zdaj lahko predlagate bodoče nagrajence

Priznanja Občine Zagorje ob Savi se ob avgustovskem občinskem prazniku podeljujejo posameznikom, podjetjem, zavodom, organizacijam ter društvom, ki so s svojim delom pomembno prispevali...
-- OGLAŠEVANJE --