-- OGLAŠEVANJE --

Odprta delovna mesta za brezposelne Zasavce

Izbrani so izvajalci javnih del za leto 2017 v Zasavju. Sredstva javnega povabila so bila na območni službi Trbovlje konec novembra že v celoti razdeljena.

-- OGLAŠEVANJE --

12 hrastniških javnih zavodov in društev bo preko javnih del v prihodnjem letu zaposlilo 25 dolgotrajno brezposelnih oseb, 13 trboveljskih zavodov in društev bo zaposlilo 43 dolgotrajno brezposelnih oseb, 14 zagorskih zavodov in društev 33 brezposelnih, 8 zavodov in društev v Litiji pa 19 brezposelnih.

javna dela dom starejših hrastnik-naslovanNajveč zaposlitev na hrastniški komunali in domu starejših

V KSP Hrastnik bodo po javno dostopnih podatkih Zavoda za zaposlovanje zaposlili 7 delavcev za urejanje in vzdrževanje javnih površin in občinskih cest, v Domu starejših občanov Hrastnik 4 družabnike in spremljevalce, v Kulturno rekreacijskem centru Hrastnik bodo preko javnih del zaposlili 3 brezposelne,  v OŠ Narodnega heroja Rajka 3, po enega pa v Centru za socialno delo Hrastnik, Društvu invalidov Hrastnik, Društvu Šula, Društvu Rast, Glasbeni šoli, knjižnici, Klubu študentska organizacija Hrastnik in v Mladinskem centru Hrastnik.

občina trbovlje11Dve zaposlitvi tudi na občini Trbovlje

V Domu upokojencev v Trbovljah bodo zaposlili 13 brezposelnih, od tega 8 za družabništvo in spremljanje in 5 za pomoč in varstvo starejših invalidov. 4 brezposelni bodo za eno leto dobili delo na Gimnaziji in ekonomski šoli Trbovlje, 5 na OŠ Trbovlje, na Srednji tehniški in poklicni šoli Trbovlje 3, tudi v Zavodu za kulturo DDT 3, po 2 osebi na občini Trbovlje, OŠ Ivana Cankarja, Zasavski ljudski univerzi, Mladinskem centru Trbovlje in Zavodu za šport Trbovlje. Po enega brezposelnega bodo zaposlili na Centru za socialno delo, Društvu invalidov Trbovlje, Društvu prijateljev mladine Trbovlje, Glasbeni šoli in OZ Rdečega križa Trbovlje.

V VDC Zagorje 6 mest, prav toliko v Domu starejših

vdc zagorje2

V Zagorju bo preko javnih del v Varstveno delovnem centru Zagorje delalo 6 brezposelnih, prav toliko tudi v Domu starejših občanov Polde Eberl – Jamski, po 3 osebe bodo zaposlili na OŠ dr. Slavka Gruma, OŠ Ivana Kavčiča in OŠ Ivana Skvarče ter v Vrtcu Zagorje. Dve osebi bosta delali v Centru za socialno delo, v Mladinskem centru Zagorje in na zagorskem Rdečem križu. Preko javnih del bodo zaposlovali tudi v zagorski knjižnici, Srednji šoli Zagorje in v Društvu Tandem.

9 javnih del v Domu Tisje

V Šmartnem pri Litiji se bo 9 brezposelnih zaposlilo v Domu Tisje in 2 osebi v Društvu za razvoj podeželja Laz. V Litiji bo 2 osebi zaposlil Javni zavod Bogenšperk in 2 osebi Javni zavod za kulturo, mladino in šport Litija, enega brezposelnega bodo zaposlili v Izobraževalnem centru Geoss, Klubu litijskih in šmarskih študentov in Medobčinskem društvu invalidov občine Litija in Šmartno ter eno osebo v Športnem društvu Dole pri Litiji.

Zasavci, nova priložnost za zaposlitve

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Sporni nakupi nepremičnin – DA, varnost na zasavskih cestah – NE

Skozi naselje Vače, ki je tudi turistični kraj in pot do spomenika državnega pomena - GEOSS, vodi cesta, ki jo vsakodnevno uporabljajo domačini, turisti...
-- OGLAŠEVANJE --