16.6 C
Trbovlje
nedelja, 26. junija 2022
ZON.si1+1=2Hura, počitnice! V Zagorju bodo obarvane s športnimi dejavnostmi

Hura, počitnice! V Zagorju bodo obarvane s športnimi dejavnostmi

Do konca šolskega sta le še dva tedna, zato so šolarji zagotovo z mislimi že pri morju in najbolj brezskrbnih dneh v letu. So pa zato morda malo bolj v skrbeh starši, ki nimajo zagotovljenega varstva za celotno poletje, in v teh primerih so dobra rešitev organizirane počitniške dejavnosti, ki jih ne primanjkuje niti v Zasavju. 

Otroke tako že komaj čakajo tudi v Zavodu za šport Zagorje, kjer so pripravili aktivne športne počitnice   za otroke, stare med 6 in 14 let, in to v dveh celotedenskih terminih. Prvi bo med 27. junijem in 1. julijem, drugi pa med 4. julijem in 8. julijem. Otroci bodo se bodo v tem času spoznali z različnimi športnimi vsebinami, razvijali svoje športno-gibalne sposobnosti in se ob njih predvsem zabavali, obljublja ekipa zavoda za šport. 

Skupine so majhne, zato pohitite s prijavo

Da bodo otroci imeli od športno obarvanega počitniškega varstva največ, bodo osnovali manjše skupine, da se bodo vse aktivnosti lahko odvijale pod budnim očesom strokovno usposobljenega kadra. In kaj vse bodo počeli? Zagotovo bodo na sporedu igre z žogo, od nogometa do tenisa, pa pohod na Čemšeniško planino, obisk bazena in pustolovskega parka, počitnikarji bodo zganjali vragolije na pumptracku in brez dvoma se bo našla še kakšna zabavna športna aktivnost. 

Cena tedenskega programa, ki vključuje petdnevno organizirano športanje in kosilo oziroma malico, znaša 100 evrov. Prijave sprejemajo na info@zzs-zagorje.si, kjer lahko starši dobijo tudi dodatne informacije o poteku programov ali se dogovorijo za samo kakšen dan ali dva športno obarvanega počitniškega dneva. 

SORODNI ČLANKI:

Neugodne vremenske razmere razlog za kasnejše odprtje bazena

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Ulična razstava, tokrat v čast Sagor-ju (poznate ime?)

Občina Zagorje ob Savi je v mestnem središču popestrila kulturno ponudbo, saj je ob glavni cesti med krožiščem in Sparom postavila panoje za ulično...
X