-- OGLAŠEVANJE --

FOTOGALERIJA: Olimpijski duh prevzel Zasavje

Bakla, ki po Sloveniji širi vrednote olimpizma in jekleno voljo, je prepotovala Zasavje. Včeraj so jo sprejeli Litijani, danes so jo posavskim občinam predali Hrastničani.

-- OGLAŠEVANJE --

Litija je bila 133. občina na popotovanju bakle, ki so jo v Zasavje sprejeli na središču Slovenije. Svojo pot je nadaljevala do telovadnice na Vačah, kjer jo je prevzel nekdanji košarkar Dušan Hauptman. V telovadnici so za glasbeno – športni duh poskrbeli vrtčevski in osnovnošolski otroci.

Preko Zagorja in Trbovelj v Hrastnik

Bakla je nato svojo pot nadaljevala skozi Zagorje, kjer so jo od železniške postaje popeljali do mestne ploščadi in nato v dvorano Športnega parka Proletarec, kjer so jo različni sodelujoči ponesli po dvorani. S svojim nastopom so dan polepšali tudi otroci Vrtca Zagorje.

Še isti dan so jo v Trbovljah prevzeli mladi športniki, ki so z ostalimi obiskovalci baklo ponesli okoli stadiona Športnega parka Rudar.

Svojo pot skozi Hrastnik si je Slovenska bakla, simbol enotnosti, vztrajnosti in ponosa, z olimpijskem duhom utrla danes in poskrbela za promocijo športa in krepitev skupnosti in medsebojnega povezovanja. Po prevzemu na Dolu pri Hrastniku in štafetnimi predajami vse do Športnega parka Hrastnik, so jo predali v občino Radeče.

Sorodni članki:

Po treh letih že jutri znova v Zasavju

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

-- OGLAŠEVANJE --