-- OGLAŠEVANJE --

FOTO: Uničene stopnice na enem, drugem, tudi tretjem delu Hrastnika

-- OGLAŠEVANJE --

Bralci so nas opozorili na številne dotrajane stopnice po Hrastniku, po katerih se dnevno sprehajajo in so tudi videz mesta, saj so v centru Hrastnika. In smo se odpravili na teren. Ogledali smo si stopnice pri občini, pod Log 1, tudi pri osnovni šoli.

Na občini pravijo tako: “Občina Hrastnik si prizadeva, da bi imela urejeno infrastrukturo ter da bi občanom in obiskovalcem Hrastnika omogočila boljše in prijetnejše okolje, zato imamo namen urediti tudi hrastniško okolico. V ureditev je vključena tudi obnova stopnic pri občini Hrastnik in stopnic na Logu 1”

Kot še pojasnijo, bodo pri občini opravili delno obnovo dotrajanih stopnic, dela pa naj bi pričeli jeseni. Po prenovljenih stopnicah naj bi se občani sprehodili do konca tega leta.

Na drugi lokaciji, pri Log 1, je Krajevna skupnosti Rudnik v plan investicij vključila celotno obnovo stopnic. V najkrajšem možnem času naj bi objavili razpis za izvajalca, obnova je planirala za letošnje leto.

Stopnice pri osnovni šoli v Hrastniku (sliki 3 in 4 v galeriji) niso v planu za prenovo.

FOTO: Hrastniški obrtniki v “udarniški akciji” urejajo okolico doma starejših

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Plamen športnih iger je zagorel v Hrastniku

Plazma športne igre mladih so največja športno-družabna prireditev za otroke in mladostnike v Evropi in ponuja priložnost, da se otroci in mladostniki v varnem...
-- OGLAŠEVANJE --