-- OGLAŠEVANJE --

FOTO: Hrastniški obrtniki v “udarniški akciji” urejajo okolico doma starejših

-- OGLAŠEVANJE --

Prostovoljska akcija, ki so se je nameravali obrtniki iz Hrastnika lotiti že pred meseci, pa nekako ni bilo nikoli primerno vreme, je stekla včeraj. Začelo se je s kapljami dežja, a se tokrat niso pustili pregnati. 

Upravni odbor Območno obrtne zbornice Hrastnik je predlagal humanitarno čiščenje okolice parka in doma starejših v Hrastniku, pridni lokalni obrtniki pa so zavihali rokave.

Lotili so se ureditve dostopa v park, zamenjave dotrajane ograje v parku z postavitvijo nove lesene ograje, obrezali so grmičevje in na novo, pod taktirko Damjane Napret, zasadili primerno rastje, ki bo polepšalo okolico hrastniškega doma starejših.

Popravili so tudi tlakovce, ki vodijo v park. Danes pa se bodo njihova dobra dela nadaljevala – vse zato, da bo okolica, čeprav dotrajanega in kmalu neuporabnega doma, lepša za življenje vseh, ki bivajo tam.

Podeljeni so nazivi najzaslužnejšim zasavskim prostovoljcem

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Pirotehniki civilne zaščite uničili tri ubojna sredstva

PP Hrastnik Policisti so obravnavali prometno nesrečo s pobegom na parkirišču, kjer je neznani voznik z neznanim vozilom trčil v parkiran osebni avtomobil in s...
-- OGLAŠEVANJE --