21.2 C
Trbovlje
ponedeljek, 29. maja 2023
ZON.siAktualnoFOTO: Hrastniški obrtniki v "udarniški akciji" urejajo okolico doma starejših

FOTO: Hrastniški obrtniki v “udarniški akciji” urejajo okolico doma starejših

Prostovoljska akcija, ki so se je nameravali obrtniki iz Hrastnika lotiti že pred meseci, pa nekako ni bilo nikoli primerno vreme, je stekla včeraj. Začelo se je s kapljami dežja, a se tokrat niso pustili pregnati. 

Upravni odbor Območno obrtne zbornice Hrastnik je predlagal humanitarno čiščenje okolice parka in doma starejših v Hrastniku, pridni lokalni obrtniki pa so zavihali rokave.

Lotili so se ureditve dostopa v park, zamenjave dotrajane ograje v parku z postavitvijo nove lesene ograje, obrezali so grmičevje in na novo, pod taktirko Damjane Napret, zasadili primerno rastje, ki bo polepšalo okolico hrastniškega doma starejših.

Popravili so tudi tlakovce, ki vodijo v park. Danes pa se bodo njihova dobra dela nadaljevala – vse zato, da bo okolica, čeprav dotrajanega in kmalu neuporabnega doma, lepša za življenje vseh, ki bivajo tam.

Podeljeni so nazivi najzaslužnejšim zasavskim prostovoljcem

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Sumijo na požig, ki se je iz enega avtomobila razširil še na drugega in na smetnjake

Policisti v Zasavju so poleg rednih nalog obravnavali še:   PP Zagorje ob Savi: - v soboto so policisti nudili asistenco zdravstvenemu osebju ZD Zagorje ob Savi -...
X