31.6 C
Trbovlje
sreda, 28. julija 2021
ZON.siAktualnoFOTO: Takšen naj bi bil prenovljen Športni park na Logu

FOTO: Takšen naj bi bil prenovljen Športni park na Logu

21.000 kvadratnih metrov prostora naj bi v sklopu Športnega parka na Logu prenovili v Hrastniku. Pridobili naj bi kavarno, učilnico na prostem, košarkarsko igrišče, poleg stadiona in velikega nogometnega igrišča naj bi na spodnjem platoju dobili tudi malo nogometno igrišče s tribuno, skate park, otroško igrišče, amfiteater, ostaja pa tudi fitnes na prostem in garderobe ter klubski prostori.

Najnižja ocenjena projektantska vrednost prenove, ki jo predstavljamo v fotogaleriji znaša 3,6 milijona evrov, maksimalna 7 milijonov. Kot smo tudi že napovedali, naj bi v letošnjem letu poleg tartanske steze na Logu postavili tudi nova otroška igrala.

Želja občine je, da bi predstavljeno območje »očistili« motornih vozil in uredili prostor za kakovostno preživljanje prostega časa. »Trenutno stanje je večletno neinvestiranje v samo infrastrukturo, šlo je le za vzdrževalna dela« je v predstavitvi parka občinskim svetnikom dejal Aljaž Jelen, eden od pripravljalcev idejne zasnove.

Športni park na Logu še letos z novimi igrali v stilu Ville de Seppi

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Priložnost za delo v Dewesoftu. Te zanima?

Trboveljsko podjetje Dewesoft ves čas išče nove sodelavce. V 20 letih kar so na trgu večajo svoje prostore, število zaposlenih in seveda tudi dobiček. Poleg...