-- OGLAŠEVANJE --

FOTO: Takšen naj bi bil prenovljen Športni park na Logu

-- OGLAŠEVANJE --

21.000 kvadratnih metrov prostora naj bi v sklopu Športnega parka na Logu prenovili v Hrastniku. Pridobili naj bi kavarno, učilnico na prostem, košarkarsko igrišče, poleg stadiona in velikega nogometnega igrišča naj bi na spodnjem platoju dobili tudi malo nogometno igrišče s tribuno, skate park, otroško igrišče, amfiteater, ostaja pa tudi fitnes na prostem in garderobe ter klubski prostori.

Najnižja ocenjena projektantska vrednost prenove, ki jo predstavljamo v fotogaleriji znaša 3,6 milijona evrov, maksimalna 7 milijonov. Kot smo tudi že napovedali, naj bi v letošnjem letu poleg tartanske steze na Logu postavili tudi nova otroška igrala.

Želja občine je, da bi predstavljeno območje »očistili« motornih vozil in uredili prostor za kakovostno preživljanje prostega časa. »Trenutno stanje je večletno neinvestiranje v samo infrastrukturo, šlo je le za vzdrževalna dela« je v predstavitvi parka občinskim svetnikom dejal Aljaž Jelen, eden od pripravljalcev idejne zasnove.

Športni park na Logu še letos z novimi igrali v stilu Ville de Seppi

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

FOTOGALERIJA: Gasilci so se sami “lotili” evropskih projektov, s katerimi posodabljajo svoje prostore in opremo

Kar sami so pripravili projekt, se javili na razpis za evropska sredstva in z njimi postavili sončno elektrarno na streho ter prenovili prostore. Gasilski...
-- OGLAŠEVANJE --