23.6 C
Trbovlje
petek, 24. septembra 2021
ZON.siAktualnoŠportni park na Logu še letos z novimi igrali v stilu Ville...

Športni park na Logu še letos z novimi igrali v stilu Ville de Seppi

V čakanju odgovora na razpis športne unije, se na hrastniški občini pripravljajo na postavitev novih igral v sklopu Športnega parka na Logu. 

Hrastničani pričakujejo finančno pomoč Unije pri tartanski prevleki igrišča v sklopu stadiona, istočasno pa naj bi uredili tudi nova otroška igrala, ki bodo imela elemente povzete iz slavne hrastniške vile. Igrala bodo namenjena različnim starostnim skupinam in naj bi na njih uživali že letošnje poletje, sporoča župan Marko Funkl.

Igrala bodo postavljena na zelenici med stadionom in šolo. Zelenico naj bi povečali v smeri parkirišč, saj je v dolgoročnem načrtu, da med bazenom in stadionom parkirnih mest ne bo več in bo celoten prostor namenjen igri, rekreaciji in druženju. Projekta igral in tartanske prevleke spadata v prvo fazo ureditve parka. Stadion se bo povečal v smeri proti bazenu, na pridobljenem prostoru pa bodo postavili tudi košarkarsko igrišče. Spodnje igrišče bo namenjeno nogometu in manjšim prireditvam. Okoli stadiona bo iz parka vodila pešpot, ki bo že letos urejena za uporabo, do končnega izgleda pa bo pripravljena v naslednjih letih. Na zelenici poleg novih otroških igral je predvidena tudi kavarna.

Tako na kratko o Športnem parku na Logu, kmalu pa bomo na našem portalu predstavili idejno zasnovo za celotno ureditev območja okrog stadiona in malih igrišč.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

So drugačni – pa kaj potem! Vsak je dragocen diamant …

Z naraščanjem življenjske dobe narašča tudi število obolelih ljudi za demenco. Alzheimerjeva bolezen je najpogostejši vzrok demence, ki se začne neopazno in postopoma napreduje. Včeraj...

Funk Fu z novim singlom Skica

Pokopališke poti do nove podobe

Obvestilo o POPOLNI zapori parkirišč