-- OGLAŠEVANJE --

FOTO: Pol tone kamenja na cesto se še lahko zgodi?

-- OGLAŠEVANJE --

V današnjem usutju kamenja na regionalko med Zagorjem in Trbovljami k sreči poškodovan ni bil nihče. A kaj bo naslednjič?

Delavci podjetja CGP so približno 500 kubičnih metrov kamenja, ki je padlo na zasavko v bližini odcepa za Podkum, odstranili in z delom materiala naredili brano, torej zaščito pred morebitnim novim padanjem kamenja, je povedal vodja predstavništva Litija za CGP Novo mesto Marko Veršić.

Ocen o nevarnosti območja, in ali je verjetno še dodatno krušenje skal in usutje kamenja, Veršić še ne more dati. O tem, ali so potrebni še dodatni zaščitni ukrepi, bodo v naslednjih dneh po pregledu odločili na Direkciji RS za infrastrukturo (DRSI) in dali nadaljnja navodila.

Pavle Hevka iz DRSI nam je povedal, da je material iz ceste odstranjen in območje zavarovano, tako da promet lahko nemoteno poteka, bodo pa predstavniki DRSI jutri opravili ogled in se odločili za sanacijo. “Verjetno bodo potrebni še dodatni ukrepi,” meni Hevka.

Fotogalerija:

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Po malenkost hladnejšem vikendu je znova pritisnilo

"Na urgentnem centru sicer beležimo 30 odstotni porast obiska, ki pa ni posledica vročinskega vala," je s pojasnilom pričela vršilka dolžnosti strokovne direktorice in...
-- OGLAŠEVANJE --