11.4 C
Trbovlje
ponedeljek, 27. marca 2023
ZON.siAktualnoEna najstarejših godb bo končno vadila v sodobnih prostorih

Ena najstarejših godb bo končno vadila v sodobnih prostorih

Delavska godba Trbovlje, ki deluje že skoraj 120 let in tako velja za eno najstarejših slovenskih godb, bo kmalu lahko vadila v sodobnih prostorih. Njihov Godbeni dom je bil namreč nazadnje prenovljen pred več kot dvema desetletjema, zato so se na Občini odločli, da ga v celoti sanirajo in obnovijo. 

“V sodelovanju z Delavsko godbo Trbovlje želimo posodobiti in urediti prostore v katerih delujejo in ustvarjajo,” pravijo na trboveljski Občini, kjer so lani obnovili streho doma, izolirali podstrešje in prenovili sistem ogrevanja, trenutno pa obnavljajo dvorano, v kateri trboveljski godbeniki vadijo. 

V sklopu obnove bodo obnovljene stene in strop, izvedla pa se bo tudi akustična obloga sten. Prav tako bodo v tem prostoru zamenjane elektro inštalacije in elektro omarica za celotno pritličje, so še pojasnili na trboveljski Občini. 

SORODNI ČLANKI:

FOTO: Godbeni dom po dveh desetletjih v prenovo

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

POZOR: Zaradi nočnih padavin na celotnem območju vodovoda Trbovlje prekuhavanje vode

Komunala Trbovlje obvešča, da bo zaradi okvare na vodovodu danes, 27. marca 2023, občasno prekinjena dobava pitne vode na območjih Prapreče-del in Potoška vas. Zaradi...
X