-- OGLAŠEVANJE --

Država in občina tožita RCR

-- OGLAŠEVANJE --

Zaradi vračila 498.352 evrov država toži RCR, Regionalni center za razvoj. Vzrok za tožbo je neurejeno lastninsko stanje mrežnega inkubatorja na naslovu Nasipi 7 v Trbovljah z občino Trbovlje.

Občina kot stranski udeleženec v tožbi

Kot pravi trboveljska županja Jasna Gabrič, so se želeli z RCR dogovoriti, a brez uspeha: “zato bomo do tega, kar nam pripada, prišli s pravnimi sredstvi.”

Občina Trbovlje po večkratnih neuspelih poskusih, da uredijo lastninska razmerja, s tožbo od RCR d.o.o. uveljavlja solastninski delež na mrežnem inkubatorju, in sicer v deležu 26,05 %, saj je občina v tem deležu sodelovala pri izgradnji z lastnimi sredstvi iz občinskega proračuna.

Zadeva, ki se vodi pred sodiščem v Ljubljani, še ni končana, občina Trbovlje pa je v tej pravdni zadevi udeležena kot stranski udeleženec na strani Republike Slovenije.

Direktor RCR Sergej Garantini, ki nam je pred časom zagotovil, da se o tej temi z občino Trbovlje sploh niso pogovarjali, in dejal, da jo bo lahko komentiral šele, ko bodo tožbo prejeli, zdaj ne daje komentarjev.

SORODNI ČLANKI:

Občina s tožbo nad RCR?

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Opa! Nogometna vročica na velikem platnu v zagorskem Pristanu

25. junija, ko v Sloveniji praznujemo dan državnosti, se bo v "zagorskem pristanu" odvijal prenos tekme Evropskega nogometnega prvenstva med ekipama Slovenija in Anglija. Za...
-- OGLAŠEVANJE --