today-is-a-good-day
12.2 C
Trbovlje
četrtek, 29. februarja 2024
ZON.siAktualnoAvtodomarji, dobrodošli v Trbovljah!

Avtodomarji, dobrodošli v Trbovljah!

Občina Trbovlje se je uspešno priključila v projekt »Mreža postajališč za avtodome«, v katerem je priključenih že 54 slovenskih občin, ki popotnikom z avtodomom nudijo varno prenočišče s kakovostno oskrbo.

V letih 2021 in 2022 bodo v Trbovljah vzpostavili standardni postajališči z oskrbo, ki bosta skupno omogočali možnost parkiranja štirih avtodomov. En prostor se bo uredil pod Kipami, drugi pa v sklopu novega športnega parka na Ledenici. Dve postajališči pa v Zasavju najdemo tudi v Zagorju – eno nasproti trgovskega centra Spar in drugo v Evroparku. Skupaj s Trbovljami bo Zasavje skupno štelo 4 avtodomarska postajališča.

“Naša občina je lahko atraktivna za tovrstne popotnike, ki v veliki meri na svojih potovanjih iščejo z naravo povezane aktivnosti. V Trbovljah bodo namreč našli bogato dediščino, možnost številnih aktivnosti, predvsem pa številne naravne danosti.” so prepričani na Občini Trbovlje.

Ste vedeli za avtodomarski parkirišči v Zagorju?

Kje v Zasavju dobrodošli avtodomarji?

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

14 let po diagnozi je Trboveljčanka Ela še vedno edina v Sloveniji

Pred sedemnajstimi leti, ko se je, sredi hladnega februarskega dneva rodila, je bila Ela zdrava deklica, težka skoraj 4 kilograme in glasna, kot da...