21.2 C
Trbovlje
sobota, 24. julija 2021
ZON.siAktualnoAvtodomarji, dobrodošli v Trbovljah!

Avtodomarji, dobrodošli v Trbovljah!

Občina Trbovlje se je uspešno priključila v projekt »Mreža postajališč za avtodome«, v katerem je priključenih že 54 slovenskih občin, ki popotnikom z avtodomom nudijo varno prenočišče s kakovostno oskrbo.

V letih 2021 in 2022 bodo v Trbovljah vzpostavili standardni postajališči z oskrbo, ki bosta skupno omogočali možnost parkiranja štirih avtodomov. En prostor se bo uredil pod Kipami, drugi pa v sklopu novega športnega parka na Ledenici. Dve postajališči pa v Zasavju najdemo tudi v Zagorju – eno nasproti trgovskega centra Spar in drugo v Evroparku. Skupaj s Trbovljami bo Zasavje skupno štelo 4 avtodomarska postajališča.

“Naša občina je lahko atraktivna za tovrstne popotnike, ki v veliki meri na svojih potovanjih iščejo z naravo povezane aktivnosti. V Trbovljah bodo namreč našli bogato dediščino, možnost številnih aktivnosti, predvsem pa številne naravne danosti.” so prepričani na Občini Trbovlje.

Ste vedeli za avtodomarski parkirišči v Zagorju?

Kje v Zasavju dobrodošli avtodomarji?

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Nastavite budilke! Že jutri prvi zasavski nastop!

Čez nekaj minut se uradno pričnejo Olimpijske igre 2020, ki jih bomo lahko spremljali tudi na nacionalni televiziji. Prvi Zasavec, ki bo nastopil na...