-- OGLAŠEVANJE --

17 medalj na slovenskem in še ena na mednarodnem tekmovanju

Karate zveza Slovenije je v nedeljo, v sodelovanju s tehničnim organizatorjem Društvom Za Borilne Veščine Piran, organizirala 2. Pokalno tekmo. Trboveljski klub je domov odnesel neverjetnih 18 medalj.

-- OGLAŠEVANJE --

Karate zveza Slovenije je v nedeljo, v sodelovanju s tehničnim organizatorjem Društvom Za Borilne Veščine Piran, organizirala 2. Pokalno tekmo. Za Karate klub Trbovlje so v Luciji nastopili Anea Felić, Tara Vozel, Lučka Jazbec, Lana Herman, Lara Dolanc, Nikita Peklar, Vita Audič, Eneja Vozel, Din Muminović, Enej Strašek, Patrik Oberžan, Anej Zapotnik, Arman
Hozanović, Anej Hrušovar, Tian Ovnič, Max Potočnik, Daniel Haralović, Lan Vozel, Aljaž Hvala in Branko Glavač. Vodila sta jih trenerja Barbara Haberl in Miha Kovačič. Sodniško vlogo sta opravljali Aida Parić in Ida Smajlagič. Trboveljski tekmovalci so v Luciji osvojili kar 17 medalj.

Za dve srebrni medalji sta poskrbela Eneja Vozel in Branko Glavač v katah discipline para-karate.

Zmagovalci druge Pokalne tekme KZS v katah so postali Anej Zapotnik pri dečkih, Arman Hozanović pri mlajših kadetih in Tian Ovnič pri kadetih. Za četrto zlato medaljo so poskrbeli Anej Hrušovar, Arman Hozanović in Tian Ovnič pri kadetih v katah ekipno.

Srebrne medalje so osvojili Anea Felić pri malčicah v katah, Arman Hozanović pri mlajših kadetih do 40 kilogramov, mladinca Aljaž Hvala do 68 kilogramov in Daniel Haralović do 76 kilogramov, Vita Audič pri članicah do 61 kilogramov ter kadetinje v katah ekipno, v sestavi Lana Herman, Lara Dolanc in Lučka Jazbec.

Na tretjem mestu so tekmovanje končali Tara Vozel pri deklicah do 34 kilogramov, pri dečkih do 30 kilogramov Din Muminović, Anej Zapotnik in Enej Strašek do 41 kilogramov ter kata ekipa dečkov v postavi Anej Zapotnik, Enej Strašek in Patrik Oberžan.

Isti dan so se trboveljski karateisti udeležili tudi mednarodnega karate turnirja Novi Sad Open 2024. Karate klub Trbovlje so zastopale tekmovalke Ana Jazbec, Franja Krajšek in Anastasija Ljepoja. Vodila sta jih Bogdan Simerl in Igor Kovačič. Za medaljo je poskrbela Franja Krajšek, ki je v katah s tremi zmagami in enim porazom osvojila tretje mesto. Ana in Anastasija sta svoj nastop končali v prvem krogu. V katah ekipno so Anastasija, Ana in Franja v treh nastopih zabeležile zmago in dva poraza ter tako končale tekmovanje na petem mestu.

Mlada Anea dvakratna evropska prvakinja

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

GLASUJTE: Ali smo Zasavci nogometni navijači ali nas to ne zanima?

Zanima nas, ali boste spremljali tekmo prvenstva med Slovenijo in Anglijo, ki bo odločala o prihodnosti domačih navijačev?
-- OGLAŠEVANJE --