-- OGLAŠEVANJE --

Mlada Anea dvakratna evropska prvakinja

Osemletna Trboveljčanka Anea Felić se je prejšnji teden udeležila evropskega prvenstva v karateju. Barve Slovenije je na tekmovanju zastopala več kot odlično.

-- OGLAŠEVANJE --

Prvo mesto v športnih katah, prvo mesto v ekipnih katah, tretje mesto v tradicionalnih katah in še eno tretje mesto v ekipnih katah so dosežki, ki jih je prejšnji teden osvojila Anea Felić, učenka drugega razreda Osnovne šole Tončke Čeč. V Termah Olimia je namreč potekalo evropsko fudokan karate prvenstvo, v katerem je sodelovalo 22 držav in okoli 1200 tekmovalcev.

Izjemna Anea, ki karate v Trbovljah trenira že 4. šolsko leto, je aktivna tudi pri Kempo Arnis, kjer jo trenira Luka Ferlič.

Naj povemo še, da so se slavnostne ceremonije prvenstva udeležili tudi velemojster Prof. Dr. Ilija Jorga 10 dan, ki je ustanovitelj fudokana, predsednik karate zveze Slovenije gospod Mihael Cigler, Ljubo Javoršek, slovenski karateist, nosilec naziva mojster 9 dan
ter Damijan Bisako iz Zveze karate organizacij Slovenije.

Na mednarodnem turnirju osvojili osem medalj

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Prostori so nabito polni – ukrepanje je nujno!

Takojšnje ukrepanje od pristojnih zato pričakujejo zasavske odrasle osebe z intelektualno oviro in vsi, ki jih v življenju podpirajo. Sestavili so skupino za vizijo...
-- OGLAŠEVANJE --