-- OGLAŠEVANJE --

Zlata in srebrna Tina Baloh

-- OGLAŠEVANJE --

Jesolo Lido je od minule srede do konca tedna gostil najboljše svetovne kikboksarje, ki so se mudili na prvem letošnjem svetovnem pokalu. Turnirja se je udeležilo 2392 tekmovalcev iz 286 klubov.

Zavidljive rezultate na tekmovanje so dosegli člani Kluba borilnih veščin Pon Do Kwan Zagorje.

Tina Baloh je osvojila prvo mesto v kategoriji članic do 70 kg. Po mnenju trenerjev je prikazala ene najboljših borb in zmaga v nobenem dvoboju ni bila vprašljiva.
Poleg zlate medalje je osvojila tudi srebrno z ekipo Century Europe, za katero uspešno nastopa na ekipnih tekmovanjih.

Uspeh kariere je dosegla Tija Bantan, ki je med starejšimi kadetinjami do 55kg, premagala tekmovalke iz Avstrije, Nemčije in Madžarske, v polfinalu pa je morala priznati premoč Italijanki, kar je zadostovalo za tretje mesto.

Lara Indof je zmagala 2 borbi in izgubila v četrtfinalu, proti izkušeni tekmovalki iz Grčije.

Blaž Bračič je bil blizu zmage v začetni fazi tekmovanja. Borba je bila izenačena po rednem delu in minuti podaljška. V borbi na zlato točko in zmago je iz borbe izpadel.

“Odlično delo je na tekmovanju opravil tudi naš izkušeni sodnik Tomaž Baloh. Napredek naših mladih tekmovalcev je viden iz tekmovanja v tekmovanje in lahko se veselimo nadaljnjih nastopov,” so sporočili iz njihovega kluba.

 

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

FOTO: Zgodilo se je točno to, kar so si želeli – obiskovalci so bili zelo presenečeni!

Gibalne predstave, plesni in pevski nastopi, koncerti, ulični performansi, delavnice, kulinarika in odlično predpoletno vzdušje so zaznamovali vse štiri dni hrastniških Rdečih revirjev. Mojca Ulaga,...
-- OGLAŠEVANJE --