today-is-a-good-day
5 C
Trbovlje
ponedeljek, 4. marca 2024
ZON.siAktualnoŽe drugo leto narekuje energičen utrip poletnih večerov v mestu

Že drugo leto narekuje energičen utrip poletnih večerov v mestu

Prvi vikend dveh čudovitih poletnih noči, ki so v Trbovlje prinesle najlepše večere na stičišču trboveljskih kulturnih ustanov, je za nami.

Ekipa, ki pripravlja Poletni oder

Kavarna mladinskega centra je bila polna, zadovoljni obrazi, pa so potrdili, da so organizatorji izbrali super lokacijo z izjemno vsebino.

Z lampiončki so okrasili ploščad med DDT in ZMŠT ter obiskovalcem pokazali pot do glasbeno kulturnega doživetja v centru mesta. Pričakujete lahko še večere komedije, delavnice, kino doživetja …obljubljajo. Kakšen je občutek na eni najlepših lokacij v Trbovljah, ko oder napolnijo zvezde – pa lahko v kratkem preverite tudi sami.

Ta vikend je publika uživala s skupninama Excentral in Modra Frankinja, naslednji dogodek pa bo jazz večer 22. junija, na katerem bodo trg napolnile melodije legendarnih Queenov v izvedbi Jazz Punt Big Banda, Tanje Srednik in Jaše Šabana. Do konca poletja bodo lahko obiskovalci prisluhnili še petim koncertno-pogovornim večerom swinga, jazza in popevke, ki jih je zasnovala rojena Trboveljčanka Nina Novak, univerzitetna diplomirana muzikologinja, kritičarka, glasbena publicistka, urednica in književnica.

 

 

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Trboveljčani iščejo častnega občana

Čas je za letošnje zbiranje predlogov za podelitev naziva "častni občan" in "prvojunijske nagrade" v Občini Trbovlje. Predloge lahko oddajo posamezniki, nevladne organizacije, društva,...