-- OGLAŠEVANJE --

Zdaj si lahko rezervirate termine za zagorske športne objekte

Občina je objavila javni razpis za uporabo športnih objektov v letu 2024. To je priložnost za vse športne klube, društva in posameznike, da si zagotovijo termine in prostore za svoje športne dejavnosti.

-- OGLAŠEVANJE --

Razpis zajema uporabo vseh občinskih športnih objektov, vključno s telovadnicami, dvoranami in zunanjimi igrišči. Cilj je, kot pravijo na Občini Zagorje, omogočiti enakopravno in transparentno dodeljevanje terminov ter spodbuditi športno udejstvovanje v lokalni skupnosti.

Prijavijo se lahko športna društva, klubi, šole in ostale organizacije, ki delujejo na področju športa. Pomembno je, da imajo prijavitelji sedež v občini Zasavje ali pa da izvajajo programe, ki so namenjeni občanom Zasavja.

Prijavni obrazec in pogoje razpisa najdete na uradni spletni strani občine. Rok za oddajo prijav je 31. julij 2024. Prijave je potrebno oddati v pisni obliki, skupaj z vsemi zahtevanimi prilogami.

Zakaj se prijaviti?

Zasavje je znano po svoji bogati športni tradiciji in aktivni skupnosti. Z dodelitvijo terminov in prostorov boste lahko še naprej spodbujali športno udejstvovanje, organizirali tekmovanja ter druge športne aktivnosti. Poleg tega je to odlična priložnost za promocijo vašega kluba ali društva.

FOTOGALERIJA: Povsem prenovljen športni park tik pred odprtjem

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

-- OGLAŠEVANJE --