1.1 C
Trbovlje
četrtek, 9. februarja 2023
ZON.siAktualnoZasavska razvojna agencija zaposluje

Zasavska razvojna agencija zaposluje

Trenutno imajo na Razvojni regionalni agenciji Zasavje odprto delovno mesto strokovnega sodelavca. Vsi, ki bi se radi prijavili na delovno mesto strokovnega sodelavca, morajo poleg osnovnih delovno-pravnih pogojev imeti najmanj visokošolsko izobrazbo in 3 leta delovnih izkušenj. Izbranega kandidata čaka 3 mesečna preizkusna doba s polnim delovnim časom.

Kot delovne izkušnje se štejejo delovna doba na delovnem mestu, za katero se zahteva ista stopnja izobrazbe in čas pripravništva v isti stopnji izobrazbe, ne glede na to, ali je bilo delovno razmerje sklenjeno oziroma pripravništvo opravljeno pri istem ali pri drugem delodajalcu. Kot v razpisu še dodajo, se za delovne izkušnje štejejo tudi delovne izkušnje, ki jih je javni uslužbenec pridobil z opravljanjem del na delovnem mestu, za katero se zahteva za eno stopnjo nižja izobrazba, razen pripravništva v eno stopnjo nižji izobrazbi. Kot delovne izkušnje se upošteva tudi delo na enaki stopnji zahtevnosti, kot je delovno mesto, za katero oseba kandidira. Kandidati lahko svoje delovne izkušnje dokazujejo z verodostojnimi listinami, iz katerih sta razvidna čas opravljanja dela in stopnja izobrazbe.
Od novega sodelavca v zasavski agenciji pričakujejo spremljanje, proučevanje in priprava strateških dokumentov in programov, spremljanje razpisov in informacij o državnih in evropskih programih. Prav tako se bo novi sodelavec moral dogovarjati, koordinirati, poročati tako med sodelavci kot tudi s partnerji. Izvajal bo strokovne, administrativne in tehnične naloge pri delodajalcu ter tudi za ostale regionalne organe.

Od kandidata pričakujejo znanje angleškega jezika, usposobljenost dela z računalnikom in vozniški izpit B kategorije.

Kandidat vloži prijavo v elektronski obliki, ki jo pošlje na naslov razvoj@rra-zasavje.si najkasneje do vključno 24. 11. 2022. Veljavnost prijave ni pogojena z elektronskim podpisom.

V naslednjih petih letih za razvoj Zasavja več kot milijardo evrov

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Tomaž Berginc: Kljub vsem izzivom lanskega leta smo podirali rekorde

Rekordna prodaja, številke pa že tako daleč, da ciljno ravnino 200 milijonskega mejnika praktično vidijo v daljavi. Zaradi nadpovprečnega uspeha, ki ga Tomaž Berginc,...
X