-- OGLAŠEVANJE --

Zasavska razvojna agencija zaposluje

-- OGLAŠEVANJE --

Trenutno imajo na Razvojni regionalni agenciji Zasavje odprto delovno mesto strokovnega sodelavca. Vsi, ki bi se radi prijavili na delovno mesto strokovnega sodelavca, morajo poleg osnovnih delovno-pravnih pogojev imeti najmanj visokošolsko izobrazbo in 3 leta delovnih izkušenj. Izbranega kandidata čaka 3 mesečna preizkusna doba s polnim delovnim časom.

Kot delovne izkušnje se štejejo delovna doba na delovnem mestu, za katero se zahteva ista stopnja izobrazbe in čas pripravništva v isti stopnji izobrazbe, ne glede na to, ali je bilo delovno razmerje sklenjeno oziroma pripravništvo opravljeno pri istem ali pri drugem delodajalcu. Kot v razpisu še dodajo, se za delovne izkušnje štejejo tudi delovne izkušnje, ki jih je javni uslužbenec pridobil z opravljanjem del na delovnem mestu, za katero se zahteva za eno stopnjo nižja izobrazba, razen pripravništva v eno stopnjo nižji izobrazbi. Kot delovne izkušnje se upošteva tudi delo na enaki stopnji zahtevnosti, kot je delovno mesto, za katero oseba kandidira. Kandidati lahko svoje delovne izkušnje dokazujejo z verodostojnimi listinami, iz katerih sta razvidna čas opravljanja dela in stopnja izobrazbe.
Od novega sodelavca v zasavski agenciji pričakujejo spremljanje, proučevanje in priprava strateških dokumentov in programov, spremljanje razpisov in informacij o državnih in evropskih programih. Prav tako se bo novi sodelavec moral dogovarjati, koordinirati, poročati tako med sodelavci kot tudi s partnerji. Izvajal bo strokovne, administrativne in tehnične naloge pri delodajalcu ter tudi za ostale regionalne organe.

Od kandidata pričakujejo znanje angleškega jezika, usposobljenost dela z računalnikom in vozniški izpit B kategorije.

Kandidat vloži prijavo v elektronski obliki, ki jo pošlje na naslov razvoj@rra-zasavje.si najkasneje do vključno 24. 11. 2022. Veljavnost prijave ni pogojena z elektronskim podpisom.

V naslednjih petih letih za razvoj Zasavja več kot milijardo evrov

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Radeče: Od vitezov, splavarske gostilne, do vožnje po Savi

Splavarjenje kot etnološka-turistična prireditev je bila izvedena prvič leta 1998 na pobudo Cveta Gerčerja, že nekaj let za zatem (l. 2001) pa je splav...
-- OGLAŠEVANJE --