-- OGLAŠEVANJE --

Zasavje znova išče inovacije

-- OGLAŠEVANJE --

Zasavska gospodarska zbornica objavlja 27. razpis za inovacije za leto 2023.

Cilj letošnje inovacije je, da inštitucije in posamezniki svojo inovacijo predstavijo in s tem prispevajo k boljši prepoznavnosti kreativne dejavnosti širše v gospodarstvu, ter prispevajo k dvigu inovacijske kulture v Sloveniji. Pravico do prijave na razpis imajo gospodarske družbe, podjetja, samostojni podjetniki posamezniki, samostojni inovatorji in druge organizacijske oblike z območja zasavske regije: Hrastnika, Litije, Trbovelj in Zagorja ob Savi.

Leta 2022 je potekalo 26. leto podeljevanja priznanj na regionalni ravni. Zasavci so prejeli 4 zlata priznanja, 8 srebrnih, 10 bronastih in eno posebno priznanje za inovacijski izziv, ki presega meje.

Predlagatelji lahko v letu 2023 prijavijo inovacijo, ki je bila prvič vpeljana na trg ali prvič uporabljena pri delu v določeni organizaciji v obdobju 1. 1. 2021 do 31. 3. 2023.

Razpis za prijavo je odprt do torka, 4. 4. 2023.

Na zaključni predstavitvi, svečani podelitvi priznanj, ki bo 20. junija, bodo inovatorji predstavili svoje inovacije, najmanj 3 zlate inovacije iz Zasavja pa bodo kandidirale tudi na nacionalni ravni.

 

Inovativni Zasavci: V Nubske gore so pripeljali omrežje za pametne telefone

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Objavljamo seznam lokacij, kjer bodo jutri merili z radarji!

Maraton nadzora hitrosti bo na teh lokacijah potekal jutri, 19. aprila med 6. in 18. uro. Z vnaprejšnjim obveščanjem voznikov in objavo lokacij želijo...
-- OGLAŠEVANJE --