5.4 C
Trbovlje
sobota, 23. oktobra 2021
ZON.siAktualnoZasavci! Potrebujejo vašo pomoč

Zasavci! Potrebujejo vašo pomoč

Nesreča, ki je doletela družino Jerman – požar jim je namreč uničil streho in ostrešje – je znova priložnost, da Zasavci pokažemo da znamo pomagati.

Lastnik zagorele hiše, Franc Jerman, nam je včeraj po telefonu pojasnil, kaj se je zgodilo. Pogovor smo zaključili hitro, saj so že intenzivno čistili in odstranjevali posledice požara. Zmeden in še vedno v šoku nam je skromno dejal, da pomoči ne potrebujejo.

Vsaka pomoč je dobrodošla

Nas je pa popoldan poklicala njegova hčerka Jerneja, ki je v očetovem imenu le dejala, da pa bi jim prišle prav kakšne pridne roke, pomoč pri nakupu strehe ali dobro delo pri postavitvi ostrešja. Hitro bo treba postaviti ostrešje in pokriti streho s strešniki, napovedujejo se namreč snežne padavine, ki bi lahko hišo po požaru uničile še bolj.

Bi lahko pomagali?

Torej, če lahko pomagate z nesebičnim delom, finančno ali materialno pomočjo – potem se obrnite na naše uredništvo, mi pa bomo vzpostavili kontakt naprej.

Pišete nam lahko na urednistvo@zon.si ali pa pokličete na 041 266 399. 

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Cel mesec popolnih občasnih ZAPOR na cesti Zagorje – Litija

Zaradi sečnje dreves bodo na cesti Litija - Zagorje, natančneje na območju Litija - Spodnji Log popolne kratkotrajne zapore do 30 minut. Zapore so...